- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κίνηση τώρα: Μισή ώρα καθυστέρηση στην Αττική Οδό, χαμηλές ταχύτητες και στον Κηφισό
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Κίνηση τώρα: Μισή ώρα καθυστέρηση στην Αττική Οδό, χαμηλές ταχύτητες και στον Κηφισό - Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης 1 Οκτωβρίου η κίνηση των οχημάτων στην Αθήνα βρίσκεται σε οριακό σημείο, με τους δρόμους να έχουν κατακλυστεί από οχήματα. Η 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, σε συνδυασμό με τις στάσεις εργασίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, έχουν αναγκάσει χιλιάδες εργαζόμενους να κινηθούν με τα αυτοκίνητά τους, δημιουργώντας ασφυκτικές συνθήκες στο οδικό δίκτυο και προκαλώντας τεράστιες καθυστερήσεις.
Η κίνηση στον Κηφισό χαρακτηρίζεται εξαιρετικά δύσκολη και στα δύο ρεύματα, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται στην κάθοδο, όπου η κίνηση είναι σχεδόν ακινητοποιημένη από το Αιγάλεω μέχρι τον κόμβο της Μεταμόρφωσης. Οι ουρές οχημάτων ξεπερνούν τα 10 χιλιόμετρα, ενώ σοβαρά προβλήματα έχουν καταγραφεί και στη Λεωφόρο Αθηνών, κυρίως στο ρεύμα προς Ελευσίνα, από το Χαϊδάρι έως τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να δείξουν υπομονή και να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές, όπου αυτό είναι εφικτό.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αττικής Οδού, στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο οι καθυστερήσεις φτάνουν τα 25 με 30 λεπτά από τον κόμβο Φυλής έως τον κόμβο Κηφισίας, ενώ στο ρεύμα προς Ελευσίνα κυμαίνονται από 5 έως 10 λεπτά μεταξύ Πλακεντίας και Κηφισίας. Σημαντικά προβλήματα παρατηρούνται επίσης στις εξόδους της Αθηνών-Κορίνθου και της Αθηνών-Λαμίας, αλλά και σε κεντρικούς άξονες όπως οι λεωφόροι Αλεξάνδρας και Βασιλέως Κωνσταντίνου, καθώς και στο λιμάνι του Πειραιά, όπου η κίνηση παραμένει ιδιαίτερα αυξημένη.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 25΄-30΄από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας.
— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) October 1, 2025
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 5΄-10΄από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας. https://t.co/LtgPyXUcV8
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο πτήσεις από Ντόχα και Ντουμπάι προσγειώθηκαν στην Αθήνα - Αναμένονται ακόμη τέσσερις από Τελ Αβίβ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζει αυτόματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.