- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανάβυσσος: Διάρρηξη με λεία αξίας άνω των 230.000 ευρώ σε μεζονέτα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ανάβυσσος: Διάρρηξη με λεία αξίας άνω των 230.000 ευρώ σε μεζονέτα - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μεγάλης αξίας διάρρηξη σημειώθηκε σε μεζονέτα στην Ανάβυσσο, όπου διαμένει οικογένεια από την Ουκρανία. Σύμφωνα με την καταγγελία της 27χρονης κόρης της οικογένειας, άγνωστοι δράστες παραβίασαν τόσο την κεντρική πόρτα όσο και μπαλκονόπορτα της κατοικίας, καταφέρνοντας να εισέλθουν στο εσωτερικό. Αμέσως εντόπισαν χρηματοκιβώτιο, το οποίο παραβίασαν, αφαιρώντας μετρητά ύψους 82.800 ευρώ αλλά και κοσμήματα μεγάλης αξίας.
Οι διαρρήκτες δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς στη συνέχεια έψαξαν προσεκτικά τα υπνοδωμάτια, απ’ όπου αφαίρεσαν και άλλα κοσμήματα. Η συνολική ζημιά, σύμφωνα με την εκτίμηση των ιδιοκτητών, αγγίζει τις 150.000 ευρώ μόνο σε χρυσαφικά και πολύτιμα αντικείμενα. Προκειμένου να καλύψουν τα ίχνη τους, οι δράστες αφαίρεσαν το καταγραφικό μηχάνημα που κατέγραφε εικόνα από τους χώρους της οικίας, προσπαθώντας έτσι να εξαφανίσουν τυχόν αποδεικτικά στοιχεία.
Πριν αποχωρήσουν, οι άγνωστοι εισήλθαν στον χώρο στάθμευσης, απ’ όπου άρπαξαν ένα ηλεκτρικό ποδήλατο αξίας 10.000 ευρώ, αλλά και το αυτοκίνητο της οικογένειας, μάρκας KIA Sportage, το οποίο βρήκαν με το κλειδί του. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ η λεία τους υπολογίζεται σε ιδιαίτερα υψηλά ποσά, καθιστώντας τη διάρρηξη μία από τις πιο σοβαρές που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα στην περιοχή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι νεότερες εξελίξεις για την υγεία της
Αναμνήσεις ενός μαθητή από την 21η Απριλίου 1967
Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή της
Πότε έρχονται βροχές και βοριάδες
Αντίστροφη μέτρηση για την κατάργηση των παλιών δελτίων - Η διαδικασία εξπρές, το κόστος και τα απαραίτητα δικαιολογητικά
Η κρατική Aσφάλεια ανέλαβε την έρευνα για τη φωτιά
Συνεργεία της ΑΒΑΞ αντλούν λασπόνερα - Σύνδεση με έργα γραμμής 4 του μετρό
Δυνάμεις τις Πυροσβεστικής στο σημείο
Μέσα στη χρονιά θα εφαρμοστεί και απαγόρευση των κινητών στα σχολεία, ακόμα και για εκπαιδευτικούς σκοπούς
Πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά ανοιξιάτικα φαινόμενα
Πότε λέμε «Χρόνια Πολλά» στον Γιώργο και στη Γεωργία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.