- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Σαμοθράκη: Επιχείρηση διάσωσης 20χρονης στις βάθρες - Άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης
Σαμοθράκη: Επιχείρηση διάσωσης 20χρονης στις βάθρες
Στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης μεταφέρθηκε μία νεαρή γυναίκα περίπου 20 ετών, η οποία εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη, σε βάθρες στην περιοχή Θέρμα Παραδείσου.
Σύμφωνα με το Πυροσβεστικό Σώμα, κατά τις απογευματινές ώρες σήμερα (04/08) ειδοποιήθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος του νησιού, για διάσωση βαριά τραυματισμένης ημεδαπής, στην περιοχή Θέρμα. Άμεσα συγκροτήθηκε ομάδα έρευνας και διάσωσης αποτελούμενη από επτά πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σαμοθράκης, οι οποίοι, προκειμένου να εντοπίσουν την νεαρή γυναίκα, κινήθηκαν πεζή, καθώς το σημείο δεν ήταν με άλλο τρόπο προσβάσιμο.
Στη συνέχεια, αφού την εντόπισαν, την μετέφεραν με φορείο έως το σημείο όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β., ενώ η επιχείρηση ολοκληρώθηκε τις βραδινές ώρες. Στη συνέχεια με τη συνδρομή σκάφους του Λιμενικού από τη Σαμοθράκη, έγινε η διακομιδή της νεαρής γυναίκας, στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να μεταφερθεί στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.