- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Εύβοια: Αστυνομικός έσωσε μάνα και κόρη που παρασύρθηκαν με στρώμα θαλάσσης από ρεύματα
«Παρασύρθηκα και εγώ από τα έντονα ρεύματα, αλλά προς στιγμή πήρα μια ανάσα και είπα "πρέπει να φτάσω στο σημείο"»
Εύβοια: Αστυνομικός έσωσε μάνα και κόρη που παρασύρθηκαν με στρώμα θαλάσσης από ρεύματα
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην παραλία Σκουρογιάννη, στον Κάραβο Αλιβερίου στην Εύβοια, όταν μια μητέρα μαζί με την κόρη της, ενώ βρίσκονταν σε φουσκωτό θαλάσσης παρασύρθηκαν από τα ισχυρά ρεύματα και σώθηκαν χάρη σε έναν αστυνομικό που τις αντίκρισε και έδρασε εγκαίρως.
Όπως περιέγραψε ο αστυνομικός σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το evima, «η ταχύτητα με την οποία παρασύρονταν από τους ανέμους ήταν πραγματικά απίστευτη», ενώ όπως είπε ο 44χρονος και ο ίδιος παρασύρθηκε για λίγο από τα ισχυρά ρεύματα.
Το φουσκωτό στο οποίο επέβαιναν η μητέρα και η κόρη της άρχισε να απομακρύνεται ταχύτατα λόγω των ανέμων. Ο αστυνομικός, Γ.Μ., βρισκόταν σε γειτονική παραλία και αντιλήφθηκε τις φωνές.
Η περιγραφή του αστυνομικού
«Ηταν απόγευμα Παρασκευής 27 Ιουνίου όταν βρισκόμουν για μπάνιο με την οικογένειά μου σε παραλία και άκουσα να καλεί σε βοήθεια μητέρα με την κόρη της οι οποίες βρίσκονταν επάνω σε φουσκωτό κανό στην παραλία Σκουρογιάννη. Αμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη βούτηξα από την διπλανή παραλία που βρισκόμουν και παλεύοντας κυριολεκτικά με τα ρεύματα και τους δυνατούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή κατάφερα μετά από μεγάλη δυσκολία στο φουσκωτό κανό που είχε παρασύρει αρκετά μέτρα μακριά από την παραλία τη μαμά με την κόρη της.
»Αρκεί να σας πω ότι στα μέσα της διαδρομής παρασύρθηκα και εγώ από τα έντονα ρεύματα αλλά προς στιγμή πήρα μια ανάσα και είπα: πρέπει να φτάσω στο σημείο και να βοηθήσει τη μητέρα με την κόρη της που ήταν τρομαγμένες καθώς η ταχύτητα με την οποία παρασύρονταν από τους ανέμους ήταν πραγματικά απίστευτη. Έτσι κατάφερα και πλησίασα μετά από μεγάλη δυσκολία και κατάφερα και έδωσα μαμά και κόρη από αυτή την περιπέτεια και της μετέφερα στην αμμουδιά».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σχεδόν στο 100% η ακρίβεια δρομολογίων
Οι θερμοκρασίες για τις επόμενες ημέρες
Mία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στον τομέα της οικονομίας και του δημόσιου βίου της χώρας
Η επιχειρηματίας αποκάλυψε άγνωστες πτυχές των παιδικών της χρόνων
Ενισχύονται τα μπλόκα σε όλη τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πληροφορίες αναφέρουν πως τα ποτά τα κέρασε η μητέρα της φίλης της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.