- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Πατήσια: Νεαροί κρεμάστηκαν στο πίσω μέρος τρόλεϊ - Τι δήλωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων ΗΛΠΑΠ
Σοβαρό προβληματισμό προκαλεί για ακόμη μία φορά το επικίνδυνο παιχνίδι νεαρών στα Πατήσια, με εφήβους να ρισκάρουν τη ζωή τους ανεβαίνοντας στο πίσω μέρος διερχόμενων οχημάτων. Σε πρόσφατο περιστατικό που καταγράφηκε σε βίντεο, τρεις ανήλικοι φαίνονται να επιχειρούν να σκαρφαλώσουν στο πίσω μέρος σταθμευμένου τρόλεϊ και τελικά τα καταφέρνουν, χωρίς ο οδηγός να αντιληφθεί την παρουσία τους, καθώς το όχημα ξεκινά την πορεία του.
Το νέο συμβάν επαναφέρει στο προσκήνιο μια επικίνδυνη τάση που είχε καταγραφεί και στο παρελθόν, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον νεαρό που είχε απαθανατιστεί να κάθεται στην πίσω πλευρά συρμού του Τραμ στη λεωφόρο Ποσειδώνος. Παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις για τις σοβαρές συνέπειες αυτών των ενεργειών, οι «επικίνδυνες αποστολές» φαίνεται να συνεχίζονται, προκαλώντας ανησυχία τόσο στις αρχές όσο και στην κοινωνία.
Ο πρόεδρος των εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, Στέλιος Ινεπέκογλου, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, για αυτά τα περιστατικά, τα οποία πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα. «Το φαινόμενο αυτό είναι σε έκταση τις τελευταίες ημέρες. Το είχαμε δει και παλιότερα πάλι, είχε σταματήσει, όμως τώρα είναι πάλι σε έξαρση. Να επισημάνουμε ότι το σημείο το οποίο "κρεμιούνται" τα παιδιά, είναι ένα τυφλό σημείο για τον εργαζόμενο, καθώς δεν έχει οπτικό πεδίο. Αν πέσει κάποιο παιδί από πίσω, λόγω επιτάχυνσης ή φρεναρίσματος του οχήματος, θα έχουμε τραγικές συνέπειες. Έχουν άγνοια κινδύνου τα παιδιά», τόνισε ο κ. Ινεπέκογλου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.