- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βόλος: Αυτοκίνητο έπεσε σε δέντρο αφού συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ – Κινδύνευσε πεζή
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης στο κέντρο του Βόλου, στη συμβολή των οδών Γαζή και Βασσάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news, δύο οχήματα συγκρούστηκαν, όταν το ένα εξ αυτών κινούταν επί της οδού Γαζή, κοντά στην περιοχή γνωστή ως «Κίτρινη Αποθήκη».
Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα η οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου να χάσει τον έλεγχο, να ανέβει στο πεζοδρόμιο και να προσκρούσει με δύναμη σε δέντρο, καταστρέφοντας παράλληλα και την πινακίδα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που βρισκόταν στο σημείο. Από καθαρή τύχη, μια γυναίκα που εκείνη τη στιγμή περπατούσε στο πεζοδρόμιο δεν τραυματίστηκε.
Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, και οι δύο οδηγοί κατάφεραν να βγουν σώοι από τα οχήματά τους, τα οποία ωστόσο υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές. Οι αρχές διερευνούν τα αίτια του ατυχήματος, ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Τροχαίας για την καταγραφή του περιστατικού και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατί σε κάποια σάιτ τις βλέπετε, σε κάποια όχι και σε άλλα σημεία του ελληνικού Τύπου μόνο με πίξελ
Τι κατέγραψαν σεισμογράφοι του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του ΕΑΑ στο ΟΑΚΑ
Τι ισχύει για τους δικαιούχους μειωμένου κομίστρου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στην κατηγορία «World's BestBusiness Schools 2026»
Συλλυπητήρια μηνύματα απέστειλαν ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και ΜέΡΑ25
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παρατεταμένη ανομβρία και αυξημένες ανάγκες στερεύουν το νησί ενόψει καλοκαιριού
Οι ενδεικτικές απαντήσεις από την ΟΕΦΕ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο σχολιασμός από την ΟΕΦΕ
Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις αναζητούν το ζώο
Η νέα επέκταση αφορά συνολικά 476.000 εργαζόμενους
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.