- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κίνηση τώρα: Μποτιλιάρισμα σε Πειραιά και Σκαραμαγκά
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Κίνηση τώρα: Μποτιλιάρισμα σε Πειραιά και Σκαραμαγκά - Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Με ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση ξεκίνησε η Μεγάλη Πέμπτη (17/4), καθώς η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα βρίσκεται στο αποκορύφωμά της. Σημαντικές καθυστερήσεις καταγράφονται από νωρίς το πρωί στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, όπου χιλιάδες ταξιδιώτες κατευθύνονται για να επιβιβαστούν στα πλοία με προορισμό τα νησιά.
Επιπλέον κυκλοφοριακά προβλήματα σημειώνονται στον Σκαραμαγκά στο ρεύμα προς Κόρινθο, αλλά και στον Κηφισό, όπου η κίνηση αυξάνεται σταδιακά. Σημαντική συμφόρηση παρατηρείται και στην περιφερειακή του Σχιστού, όπως και στη λεωφόρο Αθηνών στο Χαϊδάρι, σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις από τους χάρτες κυκλοφορίας.
Αντίθετα, στην Αττική Οδό η κατάσταση μέχρι στιγμής παραμένει διαχειρίσιμη, με καθυστερήσεις που δεν ξεπερνούν τα 5 με 10 λεπτά, κυρίως στις εξόδους προς Λαμία, τόσο στο ρεύμα προς Ελευσίνα όσο και προς το Αεροδρόμιο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε αναλυτικά το ωράριο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Στο σημείο υπάρχει η επιγραφή, «Πέρα από το σημείο αυτό, δεν υπάρχει τίποτα να δεις που να αξίζει περισσότερο από τη ζωή»
«Την έπιασαν για να την δείξουν στους γονείς τους» - Η εξουδετέρωση της οβίδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης
Αναστάτωση στο Άγιο Όρος - Εξετάζονται οι μονές για ζημιές
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Μια οβίδα βρέθηκε σε ανεγειρόμενη οικοδομή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Πώς ενισχύουν την αποτρεπτική ισχύ της χώρας μας
«Νιώθω μεγάλη τιμή» δήλωσε η κ. Σοφία
Στα γαλανόλευκα οι δρόμοι της πρωτεύουσας
Συμμετείχαν στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση
Aφιερωμένο στην εθνική μας επέτειο
Παρά το κρύο άνθρωποι κάθε ηλικίας βρίσκονται στους δρόμους κρατώντας ελληνικές σημαίες
Ο καιρός μέχρι τις αρχές Απριλίου
Ένα από τα πιο πολύτιμα κειμήλια της Επανάστασης του 1821
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.