Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Νεαροί λήστευαν υπό την απειλή πριονιού

Τρία άτομα συνελήφθησαν, ανάμεσα τους ένας 14χρονος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI /ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Θεσσαλονίκη: Νεαροί λήστευαν υπό την απειλή πριονιού - Τρία άτομα συνελήφθησαν, ανάμεσα τους ένας 14χρονος

Σε τρεις διαφορετικές ληστείες που διαπράχθηκαν στη Θεσσαλονίκη, δύο σε καταστήματα ψιλικών και μία σε πρατήριο υγρών καυσίμων, φέρονται να εμπλέκονται τρεις νεαροί, οι οποίοι σύμφωνα με την αστυνομία απειλούσαν τα θύματά τους με πριόνι και σε κάποιες περιπτώσεις ασκούσαν σωματική βία. Η συνολική λεία από τις επιθέσεις φτάνει τα 550 ευρώ.

Οι αστυνομικές αρχές, έπειτα από έρευνα, προχώρησαν στην ταυτοποίηση και τη σύλληψη των φερόμενων δραστών, οι οποίοι είναι ηλικίας 14, 18 και 26 ετών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για συγκρότηση εγκληματικής ομάδας, διακεκριμένες περιπτώσεις ληστείας και παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Κατά τη διάρκεια ερευνών στις κατοικίες τους, οι Αρχές εντόπισαν ρουχισμό που τους συνδέει με τους χώρους των ληστειών, ενώ κατασχέθηκε και το πριόνι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε ως μέσο απειλής. Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., το υλικό αυτό αξιοποιείται στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προανάκρισης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY