Ελλαδα

Τροχαίο δυστύχημα στο Περιστέρι - Την Τρίτη απολογείται η 22χρονη οδηγός

Βρίσκεται φρουρούμενη στο Αττικό νοσοκομείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
peristeri

Τροχαίο δυστύχημα στο Περιστέρι - Την Τρίτη απολογείται η 22χρονη οδηγός – Βρίσκεται φρουρούμενη στο Αττικό νοσοκομείο

Αύριο, Τρίτη 18 Μαρτίου, αναμένεται να απολογηθεί στον Ανακριτή η 22χρονη που κατηγορείται για τον θανάσιμο τραυματισμό του 47χρονου οδηγού ταξί τα ξημερώματα της Κυριακής στο Περιστέρι.

Η 22χρονη βρίσκεται φρουρούμενη στο Αττικό Νοσοκομείο όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις αφού όπως είπε η ίδια μετά την παρουσία της στο εισαγγελέα όπου της απήγγειλε κατηγορίες ένιωσε κάποια αδιαθεσία.

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛΑΣ για το τροχαίο δυστύχημα, στις 2:40 τα ξημερώματα, ένα ταξί συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το Ι.Χ. της 22χρονης, το οποίο παραβίασε ερυθρό σηματοδότη, στη συμβολή των οδών Παναγή Τσαλδάρη με τη Θηβών με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 47χρονος οδηγός του ταξί.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.