- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Υποχρεωτικές οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε όλο το δίκτυο της Χαλκιδικής
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε όλο το οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής - Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Υποχρεωτικός ο εφοδιασμός όλων των οχημάτων με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα (εφόσον δεν φέρουν ειδικά ελαστικά), για το σύνολο του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής.
Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, οι αντιολισθητικές αλυσίδες έχουν στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, καθώς και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.
Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο ισχύει και για όλο το οδικό δίκτυο των Περιφερειακών Ενοτήτων Ημαθίας και Πέλλας, καθώς και για το ορεινό και ημιορεινό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, σύμφωνα με αποφάσεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας.
«Η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων», τονίζει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.
Εδώ θα βρείτε αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας από την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.