- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καρδίτσα: Οδηγός ΚΤΕΛ «σέρφαρε» ασταμάτητα στο κινητό την ώρα που οδηγούσε στην Εθνική Οδό
«Παρακαλούσα να ανάψει τσιγάρο τουλάχιστον για να αφήσει το κινητό» αναφέρει επιβάτης
Καρδίτσα: Με κινητό και τσιγάρο στο χέρι οδηγός ΚΤΕΛ - «Παρακαλούσα να ανάψει τσιγάρο τουλάχιστον για να αφήσει το κινητό» αναφέρει επιβάτης
Σοκ προκαλούν τα πλάνα του αποκλειστικού βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Live News σήμερα Πέμπτη (05.09.2024), στα οποία φαίνεται ο οδηγός του ΚΤΕΛ Καρδίτσας να σερφάρει στο Διαδίκτυο όσο οδηγεί το λεωφορείο επί της εθνικής οδού.
Ένας επιβάτης που καθόταν στις πρώτες θέσεις του λεωφορείου και κατέγραψε αυτές τις σκηνές με τον οδηγό από την Καρδίτσα, μίλησε στην εκπομπή του Mega και περιέγραψε όλα όσα είδε να συμβαίνουν μπροστά του.
Καρδίτσα: Οδηγός ΚΤΕΛ «σέρφαρε» ασταμάτητα στο κινητό την ώρα που οδηγούσε
«Κάπνισε μισό πακέτο μέχρι την Καρδίτσα. Τον καφέ εντάξει, όλοι πίνουν καφέ μέσα στα ΚΤΕΛ από όσο είδα. Το αποκορύφωμα ήταν όταν πια άρχισε να σερφάρει μέσα στο κινητό».
Φαίνεται και το κοντέρ του λεωφορείου που δείχνει πάνω από 100 χλμ. την ώρα κι αμέσως μετά ότι βρίσκεται επί της εθνικής οδού, με κατεύθυνση προς Άγιο Κωνσταντίνο και Λαμία.
Σε δηλώσεις του ο ίδιος επιβάτης είπε: «Βγήκε στην Εθνική και πήγαινε “καρφωμένος” σε όλη τη διαδρομή τα μεγάλα οχήματα κοντράρονται μεταξύ τους. Παρακαλούσα να ανάψει τσιγάρο τουλάχιστον για να αφήσει το κινητό. Ο άνθρωπος πήγαινε και με 110 χλμ. Φαινόταν από την αρχή το ταξίδι ότι ήταν προβληματικό».
Καταλήγοντας ανέφερε: «Έτσι πήγαινε σε όλη τη διαδρομή, σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Ο άνθρωπος σκρόλαρε και μάλιστα προσπαθούσε να συνδέσει τα καλώδια του φορτιστή γιατί έπεφτε και η μπαταρία του κινητού».
Οι υπόλοιποι επιβάτες που είχαν οπτική επαφή με τον οδηγό κοιτούσαν έκπληκτοι και κατά διαστήματα ανήσυχοι.
«Έμεινα κόκαλο, δηλαδή όλα να τα δεχθώ, αλλά να σερφάρει τώρα ώρες ατελείωτες και να λες ”εδώ θα σκάσουμε, εκεί θα σκάσουμε”. Εντάξει τώρα αυτό δηλαδή συζητάμε για Τέμπη κι έχουμε καθημερινά Τέμπη».
Ο οδηγός ταυτοποιήθηκε και -όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Καρδίτσας- τέθηκε σε αργία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στρατηγικό μνημόνιο με τον γερμανικό κολοσσό ανοίγει νέες προοπτικές για το νησί
Περισσότεροι από 1.000 εκθέτες, 25 χώρες και 11 θεματικές ενότητες σε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων
Αναλυτική πρόγνωση από το Meteo
Απέσπασαν πάνω από 175.000 ευρώ
Η συγκινητική ιστορία της Γεωργίας Ξανθοπούλου
Τι ισχύει για τα δρομολόγια από και προς το Αεροδρόμιο
Οι καπνοί από την φωτιά είναι ορατοί πολλές περιοχές της Αττικής
Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται
Ο Ελληνικός Στρατός απέκτησε τις πρώτες δύο γυναίκες στρατονόμους
Κοντά στην πυρκαγιά υπάρχουν διάσπαρτες κατοικίες
Πρόκειται για το μεγαλύτερο αερόχημα που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί μέχρι σήμερα στην Ελλάδα
Το Μουσείο Πολυγύρου ολοκληρώνεται έως το τέλος Μαρτίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δείτε τον χάρτη της ΓΓΠΠ
Η πρόληψη ξεκινά πριν από το πρώτο κουδούνι - Έμφαση στην όραση, την ακοή και τη στοματική υγεία των παιδιών
Κάηκαν 38 στρέμματα - Ένας 70χρονος και ένας 64χρονος κατηγορούνται για πρόκληση φωτιάς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.