Ελλαδα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο της 17χρονης Νικολέτας που έπεσε από γέφυρα στην Κρήτη

Οι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις από συμμαθητές και καθηγητές της

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σημείο όπου βρήκε τραγικό θάνατο η 17χρονη μαθήτρια στα Μάλια της Κρήτης
Νεκρή 17χρονη στην Κρήτη: Η έρευνα των αρχών για την πτώση από γέφυρα © creta24.gr

Νεκρή 17χρονη στην Κρήτη: Η έρευνα των αρχών για την πτώση από γέφυρα - Καταθέσεις από συμμαθητές και καθηγητές της ανήλικης

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τη 17χρονη Νικολέτα χθες (23.5) το μεσημέρι στα Μάλια της Κρήτης. Η νεαρή μαθήτρια έχασε τη ζωή της λίγες μόλις ημέρες πριν τα γενέθλια της, θα γινόταν 18 στις αρχές Ιουνίου. Όλες οι έως τώρα εκτιμήσεις των αστυνομικών, οδηγούν στο συμπέρασμα της αυτοκτονίας.

Στο μικροσκόπιο το κινητό της 17χρονης που έπεσε από γέφυρα στην Κρήτη

Η νεαρή κοπέλα, το πρωί της Πέμπτης, πήγε κανονικά στο σχολείο της, έγραψε στο μάθημα της Ιστορίας και στη συνέχεια έφυγε πεζή με κατεύθυνση προς την εθνική οδό. Περπατούσε για αρκετή ώρα κατά μήκος του ΒΟΑΚ και για αρκετή ώρα καθόταν στη γέφυρα της Σταλίδας. Εκεί, παρά τις εκκλήσεις κάποιων οδηγών, η 17χρονη μαθήτρια - που σε λίγες ημέρες θα συμμετείχε στις Πανελλήνιες Εξετάσεις - δεν έδινε σημασία σε όσα της ζητούσαν οι διερχόμενοι οδηγοί. Ξαφνικά, η κοπέλα βρέθηκε στο κενό, πέφτοντας από την γέφυρα, ύψους περίπου 50 μέτρων.

Το κινητό της τηλέφωνο ενδεχομένως να ρίξει φως στα αίτια που οδήγησαν την 17χρονη Νικολέτα στον θάνατο, μιας και από τις μαρτυρίες των συγγενικών της προσώπων, συμμαθητών της αλλά και καθηγητών, δεν προκύπτει κάποιο στοιχείο που να δείχνει ότι η νεαρή κοπέλα αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Ενδεχομένως να ήταν η πίεση των εξετάσεων ή κάποιο άλλο θέμα για το οποίο δεν είχε μιλήσει σε κανέναν, εκτιμούν οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση. Όλα οδηγούν προς το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, όμως λόγω έλλειψης κινήτρου, προς το παρόν εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Καταθέσεις από συμμαθητές και καθηγητές της 17χρονης παίρνουν οι αστυνομικοί

Αυτό που αναμένουν οι αστυνομικοί είναι το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα πραγματοποιηθούν, ώστε να διαπιστωθεί εάν η 17χρονη βρισκόταν υπό την επήρεια φαρμάκων, ουσιών ή αλκοόλ τη στιγμή του θανάτου της. Σήμερα Παρασκευή, θα συνεχιστούν οι λήψεις καταθέσεων από συμμαθητές και καθηγητές της Νικολέτας, μήπως και βρεθεί εκείνο το στοιχείο που να βοηθήσει στις περαιτέρω έρευνες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.