Ελλαδα

Κως: Σε πνιγμό από φαγητό οφείλεται ο θάνατος του ενός έτους βρέφους, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Το παιδί δεν φέρει ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα χέρι κρατάει δύο πόδια μωρού
Η περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης αποκλείστηκε σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση © Unsplash / Omar Lopez

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης το βρέφος πνίγηκε κατά την διάρκεια του φαγητού - Δεν φέρει ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης

Σε πνιγμό κατά την διάρκεια της κατάποσης φαγητού οφείλεται, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος του μόλις ενός έτους βρέφους που μεταφέρθηκε νεκρός το βράδυ του Σαββάτου στο νοσοκομείο της Κω.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0prvi89rtyp)

Κως: Το βρέφος δεν φέρει σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, το παιδί δεν φέρει ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης ενώ οι μώλωπες στο σώμα του, έχουν προκληθεί αρκετά νωρίτερα από την στιγμή του θανάτου του, κάτι που εξετάζεται πλέον από τις αρχές.

Οι γονείς, έχουν συλληφθεί για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον των εισαγγελικών αρχών. Η αρχική κινητοποίηση των υπηρεσιών της Κω, ήταν αποτέλεσμα των εκτιμήσεων των γιατρών που είδαν το νεκρό βρέφος. Το κοριτσάκι έφερε εκδορές και μελανιές σε διάφορα σημεία του σώματος του καθώς και κάποια ακόμη ευρήματα που οδηγούσαν στο συμπέρασμα πως το παιδί είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Αυτό όμως αποκλείστηκε από την ιατροδικαστική εξέταση η οποία πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Ρόδου. Εκεί, ο ιατροδικαστής εντόπισε πως αιτία θανάτου ήταν ο πνιγμός ενώ δεν εντόπισε ευρήματα που να συνηγορούν προς την κατεύθυνση της σεξουαλικής κακοποίησης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ