Ελλαδα

Αίσιο τέλος για την 48χρονη από τα Χανιά που είχε εξαφανιστεί

Τα ίχνη της είχαν χαθεί την Τετάρτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σήμα του Χαμόγελου του Παιδιού
Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της 48χρονης από τα Χανιά ©Χαμόγελο του Παιδιού

Βρέθηκε η 48χρονη από τα Χανιά - Νέα ενημέρωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 48χρονης που είχε εξαφανιστεί από τα Χανιά της Κρήτης. Τα ίχνη της 48χρονης χάθηκαν το πρωί της Τετάρτης και είχε εκδοθεί Missing Alert για τον εντοπισμό της. 

Βρέθηκε η 48χρονη από τα Χανιά

Όπως αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού», σε νεότερη ανακοίνωσή του: «Η περιπέτεια της Αχλάτη (επ.) Δήμητρας (ον.), 48 ετών, έληξε σήμερα, 11/04/2024, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

»Η Αχλάτη (επ.) Δήμητρα (ον), εντοπίστηκε σήμερα στην περιοχή του Σταλού Χανίων από διερχόμενο όχημα, καθώς ζήτησε βοήθεια για την μετακίνησή της. Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης, αφού την μετέφερε στο σημείο που ζήτησε, ειδοποίησε τις Αστυνομικές Αρχές, όπου και την εντόπισαν. Για μια ακόμη φορά φάνηκε πόσο σημαντική είναι η ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Alert Hellas, η κινητοποίηση των πολιτών στην εύρεση συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε κίνδυνο αλλά και η άμεση κινητοποίηση των Αστυνομικών Αρχών.

»"Το Χαμόγελο του Παιδιού" θα βρίσκεται κοντά στην Αχλάτη (επ.) Δήμητρα (ον.) και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί.

»Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

»Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ