Ελλαδα

Ο Μπέος κάνει λόγο για «εμπαθή δικαστή» μετά την καταδίκη στην υπόθεση Τετέι

Του επεβλήθη πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αχχιλέας Μπέος: Κατηγορεί τον δικαστή ως «εμπαθή»
© EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Αχχιλέας Μπέος: Κατηγορεί τον δικαστή της υπόθεσης Τετέι ως «εμπαθή»

Ο Aχχιλέας Μπέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Βόλος πήρε επίσημα θέση, μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή την καταδικαστική απόφαση με αφορμή την ρατσιστική επίθεση στον ποδοσφαιριστική Ανδρέα Τετέι.

Το παιχνίδι στην Καισαριανή είχε λήξει 0-0, αλλά κατακυρώθηκε με 3-0 τέρματα στην αθηναϊκή ομάδα των βορείων προαστίων, ενώ ταυτόχρονα επέβαλε στη θεσσαλική ΠΑΕ πρόστιμο 20.000 ευρώ και στον Αχιλλέα Μπέο απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες και πρόστιμο 50.000 ευρώ.

Μπέος: Διάτρητη απόφαση για δήθεν ρατσιστική επίθεση

«Η χθεσινή απόφαση για την δήθεν ρατσιστική επίθεση στον ποδοσφαιριστή Τετέι είναι διάτρητη και δυστυχώς κατάπτυστη και εκδόθηκε από ένα δικαστή που δείχνει ότι κινήθηκε από εμπάθεια στο πρόσωπό μου, ενδεχομένως και από εξωθεσμικές παρεμβάσεις, αφού κατά παράβαση νόμου, και αυτής της ίδιας της λογικής, δεν στηρίχθηκε σε αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία, που προσκομίστηκαν, αλλά κατασκευάστηκε με απλές αοριστίες που επιλέχθηκαν σαν βολικές. Χαρακτηριστικά επισημαίνω ότι αγνοήθηκαν γνωμοδοτήσεις κορυφαίων καθηγητών του Ποινικού Δικαίου, Φιλολογίας της Ακαδημίας Αθηνών, κλπ.

Στη ζωή μου έχω βιώσει πολλές αδικίες από επίορκους Δικαστές. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά. Όμως για άλλη μία φορά θα τονίσω ότι εμείς οι απλοί πολίτες έχουμε εναποθέσει όλες μας τις ελπίδες σε μία άλλη δικαιοσύνη από έντιμους δικαστές με ήθος, αξία και ακεραιότητα, προκειμένου να τύχουμε της δίκαιης αντιμετώπισης που η Δημοκρατία μας επιτάσσει. Σ’ αυτή την Δικαιοσύνη με πίστη και ελπίδα προσβλέπουμε.

Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά τα χρόνια η δραστηριότητά μου τόσο στα αθλητικά δρώμενα, όσο και την αυτοδιοίκηση, και βεβαίως η αντίστοιχη επιχειρηματική μου, αποδεικνύουν στην πράξη ότι δεν λειτούργησα ποτέ με ρατσιστικά κίνητρα, σαν αυτά που αναπόδεικτα και με πρόδηλη σκοπιμότητα μου απέδωσε ο συγκεκριμένος δικαστής, με μια απόφαση που θα στιγματίσει την δικαστική του καριέρα», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και δήμαρχος Βόλου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ