Ελλαδα

Οκτώ συλλήψεις για την έκρηξη στα Πετράλωνα

Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οκτώ συλλήψεις για την έκρηξη στα Πετράλωνα
Οκτώ συλλήψεις για την έκρηξη στα Πετράλωνα © Eurokinissi

Έκρηξη στα Πετράλωνα: Οκτώ συλλήψεις σε μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα

Οκτώ μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης, η οποία είχε προχωρήσει σε χτύπημα πριν από πριν από λίγους μήνες στο κέντρο της Αθήνας, συνέλαβαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη έως και αυτήν την ώρα σε διάφορα σημεία του λεκανοπεδίου με τους αστυνομικούς να περνούν χειροπέδες στους υπόπτους πρόκειται για μέλη οργάνωσης, η οποία έχει αναλάβει την ευθύνη για χτύπημα σε τράπεζα στα Πετράλωνα. Οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν έπειτα από αξιοποίηση στοιχείων.

Οι αστυνομικοί της ειδικής υπηρεσίας της αστυνομίας εδώ και αρκετές ημέρες παρακολουθούσαν τα ίχνη των υπόπτων από στοιχεία που είχαν προκύψει από βιντεοληπτικό υλικό αλλά και από στοιχεία που προέκυψαν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Τελικά σήμερα το πρωί αποφασίστηκε να τεθεί σε εφαρμογή η μεγάλη επιχείρηση που βρίσκεται έως και αυτήν την ώρα σε πλήρη εξέλιξη.

Πέρα από τις συλλήψεις των οκτώ -νεαρών σε γενικές γραμμές- ατόμων, οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες στα σπίτια τους και άλλους χώρους με τους οποίους πιθανολογείται ότι έχουν σχέση οι κατηγορούμενοι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ