Ελλαδα

Θλίψη για την αυτοκτονία 22χρονης φοιτήτριας στην Πάτρα

Τη βρήκε κρεμασμένη ο πατέρας της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ (φωτογραφία αρχείου) © ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Πάτρα: Αυτοκτονία 22χρονης φοιτήτριας στο σπίτι της - Τη βρήκε νεκρή ο πατέρας της

Θλίψη στην Αμαλιάδα και την Πάτρα για την αυτοκτονία 22χρονης φοιτήτριας. Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι όπου διέμενε στην Πάτρα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η 22χρονη φέρεται να εξηγεί σε σημείωμα που άφησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή της.  

Πάτρα: Αυτοκτονία 22χρονης φοιτήτριας - Βρέθηκε κρεμασμένη

Σύμφωνα με το patrisnews.com, το βράδυ της Παρασκευής (16.2) η 22χρονη Α.Β. βρέθηκε κρεμασμένη από κουρτινόξυλο στο σπίτι που διέμενε στην οδό Θράκης, στην Πάτρα, από τον πατέρα της. Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, με τις πληροφορίες ωστόσο να αναφέρουν ότι βρέθηκε σημείωμα από την ΕΛ.ΑΣ. το οποίο και εξετάζεται. Η 22χρονη κοπέλα, γέννημα θρέμμα της Αμαλιάδας, σπούδαζε στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών

Η 22χρονη φοιτήτρια βρέθηκε τελευταία φορά στην Αμαλιάδα πριν δυο μέρες, με άτομα του στενού οικογενειακού της κύκλου να κάνουν λόγο για μια μικρή αλλαγή της συμπεριφοράς της, δίχως να τους προϊδεάζει για το τι θα ακολουθούσε. Ίδιες πηγές αναφέρουν μάλιστα πως πιθανότατα προβληματιζόταν με τη σχολή της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ