Ελλαδα

«Με έπιασαν κεφαλοκλείδωμα και άρχισα να χάνομαι» - Η μαρτυρία του 17χρονου που ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητές του

Τι αναφέρει η μητέρα του μαθητή για το περιστατικό βίας στο ΕΠΑΛ Λαγκαδά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Με έπιασαν κεφαλοκλείδωμα και άρχισα να χάνομαι» - Η μαρτυρία του 17χρονου που ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητές του
© Unsplash

ΕΠΑΛ - Βία ανηλίκων: Η μαρτυρία του 17χρονου - Τι αναφέρει η μητέρα του μαθητή για το περιστατικό βίας στο ΕΠΑΛ Λαγκαδά

Νέο περιστατικό βίας ανηλίκων στο ΕΠΑΛ Λαγκαδά, με έναν 17χρονο μαθητή να τραυματίζεται από επίθεση συμμαθητών του. Το παιδί περιέγραψε τα όσα έζησε στους γονείς του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως μετά το κεφαλοκλείδωμα που του έκαναν, άρχισε να χάνεται.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz17zglckcup)

Λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι για να μπει στην τάξη του ο 17χρονος μαθητής στο ΕΠΑΛ Λαγκαδά, περικυκλώθηκε από συμμαθητές του. Στη συνέχεια ένας από τους συμμαθητές του κράτησε τον 17χρονο για να μη φύγει και οι υπόλοιποι 15 ή 20, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, τον χτυπήσαν στο κεφάλι και το σώμα.

Οι δηλώσεις της μητέρας του 17χρονου

Η μητέρα του 17χρονου μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» στο Mega. Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Εν ώρα διαλείμματος μέσα στο διάδρομο του σχολείου γύρω στις 11:50 πριν χτυπήσει το κουδούνι πέρασε από εκεί το παιδί μου, αυτή η παρέα σπρωχνότανε, σπρώξανε και το παιδί μου καταλάθος; Εσκεμμένα; Για πλάκα; Δεν μπορούμε να το ξέρουμε αυτό. Ο γιος μου ζήτησε το λόγο, πιαστήκανε στα χέρια και ορμήξανε γύρω στα 15 – 20 άτομα. Απ’ ότι ξέρω τους 5 τους συλλάβανε, τους άλλους δεν τους έχουν βρει».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz1drf2ml8wx)

Η ίδια η περιγραφή του 17χρονου στην μητέρα είναι σοκαριστική όπου της είπε χαρακτηριστικά : «με έπιασαν κεφαλοκλείδωμα κι άρχισα να χάνομαι».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ