Σε αυξημένη ετοιμότητα οι υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων λόγω ψύχους
Ποια μέρη θα παρέχουν προστασία ενόψει κακοκαιρίας
Σε αυξημένη ετοιμότητα οι υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων λόγω ψύχους - Ποια μέρη θα παρέχουν προστασία ενόψει κακοκαιρίας
Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) μέχρι την Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 θα βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα ενόψει κακοκαιρίας σε όλη την επικράτεια του δήμου.
Το Κέντρο Ημέρας (κτίριο επί της οδού Αχαρνών 3) λειτουργεί από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ προσφέροντας ρούχα, υπηρεσίες ατομικής υγιεινής και σίτιση, ενώ το Υπνωτήριο (κτίριο επί της οδού Αχαρνών 3) λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο και φιλοξενεί άστεγους, που έχουν βρει εκεί καταφύγιο, λόγω του ψύχους.
Παράλληλα, οι ομάδες του street work του Κ.Υ.Α.Δ.Α. με ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και νοσηλευτές, επιχειρούν από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 2.00 τα ξημερώματα σε όλη την Αθήνα, μοιράζοντας τροφή, ζεστό τσάι, κουβέρτες, γάντια και ισοθερμικά ρούχα.
Να σημειωθεί ότι όποιος πολίτης επιθυμεί να αναφέρει σημεία με αστέγους, που χρειάζονται υποστήριξη, μπορεί να καλεί στον τετραψήφιο αριθμό επικοινωνίας του Δήμου Αθηναίων 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο) ή στο 210-5287800 (τηλέφωνο επικοινωνίας Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αθηναίων).
Για την αντιμετώπιση των ακραίων συνθηκών ψύχους, θα συνεχίσει να λειτουργεί ως θερμαινόμενος χώρος για την προστασία των πολιτών από τις χαμηλές θερμοκρασίες η Λέσχη Φιλίας Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών 372, 2102012334, και θα λειτουργήσει από σήμερα 29.01.24 και ώρα 19:00 η Λέσχη Φιλίας Βοτανικού Κοζάνης 4 2103423716.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πιθανότατα είχε πρόβλημα με την καρδιά του
Νέα δεδομένα μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου
«Βάσει της προβλεπόμενης στο νόμο διαδικασίας» η σύλληψη
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Για ανθρωποκτονία από αμέλεια και άλλα σοβαρά αδικήματα κατηγορούνται οι τρεις συλληφθέντες για την φονική έκρηξη στα Τρίκαλα-
Ήταν Οκτώβριος του 1999 μετά από παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα
Ένα από τα πιο ιστορικά και πολυτελή διαμερίσματα της Αθήνας μειώνει την τιμή του στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ
«Μπαχαλόμαγκες που έχουν μάθει να επιβιώνουν στο όχλο οι δράστες»
Η γυναίκα δούλευε και αυτή στη μονάδα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πρόγνωση του μετεωρολόγου
H χώρα οδεύει προς έναν πληθυσμό μικρότερο, γερασμένο και πιο δύσκολα βιώσιμο δημοσιονομικά
Η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας αποκαλύφθηκε μετά από 4 χρόνια
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία
Τρίμηνο-κλειδί για την ευλογιά αιγοπροβάτων: ενίσχυση ελέγχων, κτηνίατροι στο πεδίο άμεσα παντού τώρα
Η συλλογή του μουσείου περιλαμβάνει προσωπικά αντικείμενα, έργα και σχέδια του μεγάλου Τήνιου γλύπτη
Ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας έχει μεταφερθεί για ιατρική φροντίδα στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου
Η διοίκηση του δήμου προσφεύγει στη Δικαιοσύνη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.