Ελλαδα

«Τάσεις Μάρκετινγκ 2024»: Ομιλία του Θέμη Σαρανταένα στη Θεσσαλονίκη

Καθώς το τοπίο του μάρκετινγκ συνεχίζει να εξελίσσεται με εκπληκτικούς ρυθμούς, οι επιχειρηματίες & επαγγελματίες αναζητούν στρατηγικές που ξεπερνούν τα παραδοσιακά σχήματα και προσεγγίσεις

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Τάσεις Μάρκετινγκ 2024»: Ομιλία του Θέμη Σαρανταένα στη Θεσσαλονίκη

Θέμης Σαρανταένας: Ομιλία – συζήτηση με θέμα «Τάσεις Μάρκετινγκ 2024. Ανοίξτε το δρόμο για νέους πελάτες!» στη Θεσσαλονίκη

O σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας θα βρίσκεται για μια ακόμη φορά στην διοργάνωση Money Show στη Θεσσαλονίκη όπου θα παρουσιάσει την ομιλία - συζήτηση με θέμα: «Τάσεις Μάρκετινγκ 2024. Ανοίξτε το δρόμο για νέους πελάτες!». Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 20.00 - 21.30 με δωρεάν συμμετοχή (απαραίτητη η προεγγραφή για την εξασφάλιση θέσης εδώ). H ίδια ομιλία παρουσιάστηκε και στην Αθήνα με μεγάλη συμμετοχή επιχειρηματιών.

Καθώς το τοπίο του μάρκετινγκ συνεχίζει να εξελίσσεται με εκπληκτικούς ρυθμούς, οι επιχειρηματίες & επαγγελματίες αναζητούν στρατηγικές που ξεπερνούν τα παραδοσιακά σχήματα και προσεγγίσεις. Ανοίξτε, λοιπόν, τον δρόμο για το 2024 και ανακαλύψτε τις σύγχρονες στρατηγικές και τακτικές που θα συνθέσουν το μάρκετινγκ της επόμενης χρονιάς. Με ιδέες και πρακτικές συμβουλές, η ομιλία αυτή θα σας εξοπλίσει με όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να κατακτήσετε την αγορά και να δημιουργήσετε ανθεκτικούς δεσμούς με τους πελάτες σας: νέους και υπάρχοντες. Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να είστε ένα βήμα μπροστά!

«Τάσεις Μάρκετινγκ 2024»: Ομιλία του Θέμη Σαρανταένα στη Θεσσαλονίκη

Στην ομιλία αυτή ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας θα παρουσιάσει:

  • Το πώς διαμορφώνεται ο πελάτης του 2024;
  • Τι αλλάζει στο marketing;
  • Ποιο πρέπει να είναι το mind set του επιχειρηματία το 2024;
  • Για ποιο λόγο το Internet Marketing (google ads & Social Media) δεν φέρνουν τους πελάτες που έφερναν στο παρελθόν;
  • Ποια Social Media ταιριάζουν στην επιχείρησή σας & και πως θα κάνετε να είναι αποδοτικά;
  • Ποιες είναι οι 6 νέες τάσεις στο μάρκετινγκ το 2024;

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες για συμβουλευτική σε ερωτήσεις και απορίες σχετικά με το μάρκετινγκ των δικών τους επιχειρήσεων.

Τηλέφωνο πληροφοριών: 2311118477
Διεύθυνση: Ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki (στη Θέρμη) – Αίθουσα MAINLOBBY
Περισσότερες πληροφορίες και δεσμεύσεις θέσεων εδώ

Θέμης Σαρανταένας - Βιογραφικό Εισηγητή

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών (ως Senior Marketing Consultant από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος) και ασχολείται ενεργά στο χώρο 22 χρόνια. Έχει εργαστεί για πάνω από 10 χρόνια στην L’ Oreal Hellas σε διάφορες θέσεις και στα Brands με τις περισσότερες πωλήσεις. Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα, εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων (Soft Skills). Παράλληλα, είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, ενώ έχει γράψει έξι βιβλία για το μάρκετινγκ και την εφαρμογή του στις επιχειρήσεις, με το πιο πρόσφατο να έχε κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία το 2023. Το 2019 και το 2021 βραβεύτηκε ως «Best Marketing Consultant» στα βραβεία Franchise για την προσφορά του στον κλάδο ενώ το 2022 βραβεύτηκε ως «Best MarketingConsultant» στα Aesthstic Awards. Ακόμα: επιμελείται και παρουσιάζει την ραδιοφωνική εκπομπή «Επιχειρηματικότητα στα FM” που μεταδίδεται εβδομαδιαία ζωντανά στο Κανάλι 1 90,4 FM αλλά και την τηλεοπτική θεματική εκπομπή «Marketing in Practice» που προβάλλεται από το 2014 στην Ελληνική τηλεόραση από την συχνότητα του ΟΝΕ CHANNEL και έντεκα ακόμα περιφερειακούς σταθμούς στην Ελλάδα αλλά και στην Αμερική και στον Καναδά στο ελληνόφωνο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο. Τέλος, τα marketing podcasts του φιλοξενούνται στην portal της Athens Voice και εβδομαδιαία έρχονται στις πρώτες θέσεις των charts πανελλαδικά στην κατηγορία του marketing.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ