Ελλαδα

«Θα σε θάψω χωρίς παπά»: Η μαρτυρία - «φωτιά» από φίλο του κρεοπώλη - Άκαρπες οι έρευνες για το κινητό του Μπάμπη

«Ο Μπάμπης φαινόταν ανήσυχος και προβληματισμένος για την οφειλή του κρεοπώλη υποστηρίζει ο κουμπάρος του 31χρονου

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μπάμπης Κούτσικος δολοφονήθηκε στο Μεσολόγγι στις 4 Ιανουαρίου 2024
Δολοφονία Μπάμπη Κούτσικου: Η μαρτυρία φίλου του κρεοπώλη

Δολοφονία Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι: Η μαρτυρία φίλου του κρεοπώλη και του κουμπάρου του 31χρονου 

Μαρτυρίες φίλων του 50χρονου κρεοπώλη έρχονται στο φως της δημοσιότητας, όσο το θρίλερ για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση βρίσκεται προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό και διατηρεί τη στάση σιωπής, αρνούμενος κάθε εμπλοκή στο έγκλημα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων του, ο 50χρονος βρισκόταν σε άθλια οικονομική κατάσταση τον τελευταίο καιρό, ενώ δέκα ημέρες πριν τη δολοφονία του Μπάμπη φέρεται να είπε στον ύπνο του «θα σε θάψω χωρίς παπά». Αυτό δηλώνει κοινός φίλος του κρεοπώλη και του 31χρονου θύματος, ο οποίος φέρεται να κατέθεσε στις αρχές περιστατικό λίγες ημέρες πριν την εξαφάνιση του νεαρού. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyprubv2m601)

«Κάποια στιγμή στο σπίτι μου, δέκα ημέρες πριν την εξαφάνιση του Μπάμπη, στον ύπνο του ο κρεοπώλης είπε “θα σε θάψω χωρίς παπά”. Το άκουσα και εγώ και ο πατέρας μου. Την ημέρα της εξαφάνισης του Μπάμπη, ο κρεοπώλης ήταν ψύχραιμος και ψυχρός. Του είπαμε να πάμε να βοηθήσουμε για να βρούμε τον Μπάμπη και μας είπε “πάτε και θα έρθω και εγώ”. Τον είδα αρκετά ψυχρό και επειδή τον ξέρω αρκετά χρόνια μου έκανε εντύπωση η στάση του», φέρεται να είπε ο μάρτυρας στο Star. 

Την ίδια ώρα, κουμπάρος του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου αναφέρθηκε στο πώς ήταν το θύμα εξαιτίας του ποσού που δεν του επέστρεφε ο κρεοπώλης: «Ξέρω ότι ο Μπάμπης είχε ξαναδανείσει πιο παλιά στον κρεοπώλη. Το τελευταίο διάστημα ο Μπάμπης φαινόταν ανήσυχος και προβληματισμένος για την οφειλή του κρεοπώλη. Είχε πει ότι θα τον ξεχρέωνε, μετά τις γιορτές της Πρωτοχρονιάς».

Δολοφονία Μπάμπη Κούτσικου: Το πρώτο τηλεφώνημα του κρεοπώλη από τον Κορυδαλλό

Μετά την απόφαση προφυλάκισης ο 50χρονος κρεοπώλης μεταφέρθηκε στη Γ’ Πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, ενώ προαυλίζεται μόνος του. Δεσμοφύλακες υποστηρίζουν ότι δεν έχει ζητήσει κάτι. Ο μόνος με τον οποίο έχει επικοινωνία είναι ο συγκρατούμενός του, άτομο που έχει κατηγορηθεί για διακίνηση ναρκωτικών. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κρεοπώλης έκανε το πρώτο του τηλεφώνημα από τον Κορυδαλλό. Φέρεται να κάλεσε δικό του πρόσωπο, προκειμένου να ζητήσει να του στείλει ρούχα. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cypoo6tfz6c9)

Καμία εξέλιξη στις έρευνες για το κινητό και την καραμπίνα του Μπάμπη

Μέχρι σήμερα, οι έρευνες για το κινητό τηλέφωνο και την καραμπίνα του Μπάμπη παραμένουν άκαρπες. Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, μιλώντας στην ΕΡΤ επεσήμανε ότι «εάν βρεθεί το όπλο ενδεχομένως να υπάρχουν πάνω του στοιχεία DNA, αν και είναι δύσκολο μετά από τόσες ημέρες».

Σύμφωνα με τον κ. Τσούκαλη την παραμονή της εξαφάνισης του Μπάμπη υπήρξε ένας έντονος διάλογος μεταξύ του κρεοπώλη και του θύματος, με τον δεύτερο να ζητάει πίσω τα χρήματά του γιατί θα έφευγε για Ιταλία. «Υπάχουν 17.000 ευρώ, που είχε δανείσει στον κρεοπώλη και τα οποία ο 50χρονος του τα χρωστούσε. Δεν του τα επέστρεψε». Στο επίκεντρο των ερευνών για την υπόθεση δολοφονίας βρίσκεται και το τετράδιο του Μπάμπη, στο οποίο το θύμα σημείωνε τα χρήματα που είχε δανείσει σε πρόσωπα. 

«Του άρεσε να σημειώνει το παραμικρό και οι 17.000 ευρώ υπάρχουν σημειωμένες στο τετράδιο. Δεν νομίζω όμως ότι από αυτό μπορούν να αξιολογηθούν πολλά πράγματα. Μπορεί οι 17.000 να φαντάζουν μικρό κίνητρο σε συνδυασμό με κάτι αλλο. Αυτό όμως διερευνάται, δεν ξέρουμε τι ήταν αυτό που παγίδευσε τον Μπάμπη. Σιγά σιγά ανοίγουν στόματα και γι’ αυτό ευελπιστώ ότι θα υπάρξουν προσαγωγές για νέες καταθέσεις που θα ρίξουν φως στην υπόθεση», είπε ακόμη ο Γιώργος Τσούκαλης. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cypd7ugrplsx)

Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ