Ελλαδα

«Πού είναι ο Μπάμπης;»: Κραυγή των συγγενών του 31χρονου έξω από το Α.Τ. Μεσολογγίου

Αναμένονται εξελίξεις εντός ημέρας

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συγγενείς του 31χρονου Μπάμπη έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσολογγίου όπου καταθέτει ο 50χρονος κρεοπώλης
Συγγενείς του 31χρονου Μπάμπη έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσολογγίου όπου καταθέτει ο 50χρονος κρεοπώλης © ERT

Εξαφάνιση 31χρονου Μπάμπη - Μεσολόγγι: Κραυγή συγγενών του έξω από το Αστυνομικό Τμήμα - Εξελίξεις στην υπόθεση

Συγγενείς του 31χρονου Μπάμπη βρίσκονται έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσολογγίου, όπου καταθέτει εκ νέου ο 50χρονος κρεοπώλης για την υπόθεση εξαφάνισης του νεαρού. «Πού είναι ο Μπάμπης;» φώναζαν οι συγγενείς του αγνοούμενου, εκφράζοντας την οργή τους για τη στάση που τηρεί ο βασικός ύποπτος από την ημέρα της εξαφάνισης, αλλά και τις αντιφάσεις στις οποίες έχει πέσει όλες αυτές τις ημέρες. 

O 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος παραμένει αγνοούμενος - Συνεχίζονται οι έρευνες στο Μεσολόγγι
O 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος παραμένει αγνοούμενος - Συνεχίζονται οι έρευνες στο Μεσολόγγι © Facebook

«Μίλα ρε τέρας, πού είναι το παιδί μου», φώναξε η μητέρα του 31χρονου Μπάμπη έξω από το Αστυνομικό Τμήμα. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στην ημέρα αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση, με πιθανή έκδοση εντάλματος σύλληψης για τον 50χρονο. Όπως θα δείτε στο βίντεο της ΕΡΤ, συγγενείς του 31χρονου, ζητούν από τον κρεοπώλη να μιλήσει για την εξαφάνιση του νεαρού άνδρα. 

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος του 50χρονου κρεοπώλη, Ιάκωβος Μπαλτάς, υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει κάτι περί κράτησης του πελάτη του και ότι η κατάθεσή του συνεχίζεται. «Δεν γνωρίζω κάτι για κράτηση, αλλά ξέρω ότι συνεχίζεται η κατάθεση σύμφωνα με την ενημέρωση που έχω από την αστυνομία. Δεν έχω μιλήσει με τον πελάτη μου γιατί εξετάζεται. Θα περιμένουμε να ολοκληρώσει την έρευνά της η αστυνομία», είπε ο κ. Μπαλτάς. 

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: «Ένα ακόμη πρόσωπο μπαίνει στο κάδρο»

Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, που ερευνά την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου, υποστηρίζει ότι είναι θέμα ωρών να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και να ασκηθεί ποινική δίωξη για την υπόθεση του νεαρού Μπάμπη. «Ο κρεοπώλης έχει πέσει σε αντιφάσεις, έχει πάρει διαζύγιο από την αλήθεια. Το τελευταίο μεγάλο ψέμα είναι ότι είπε στην πρώτη του κατάθεση ότι τον κάλεσε ο Μπάμπης, όμως από την άρση απορρήτου αποδεικνύεται ότι εκείνος τον κάλεσε. Το ένα ψέμα διαδέχεται το άλλο. Ο 50χρονος είναι ένα άτομο ιδιαίτερα σκληρό. Αποδεικνύεται ότι ήταν κακοποιητικός και στις πρώην συζύγους του και σε άλλες περιπτώσεις», είπε ο κ. Τσούκαλης.

«Ένα τρίτο πρόσωπο μπαίνει στο κάδρο - δεν ξέρουμε τι ρόλο ακόμη. Από τις κεραίες τηλεφωνίας προέκυψε ότι βρέθηκε το επίμαχο χρονικό διάστημα στο επίμαχο σημείο. Όταν ρωτήθηκε πώς βρέθηκε εκεί, υποστήριξε ότι έκανε βόλτα. Πολλές συμπτώσεις...», είπε σε άλλο σημείο ο ιδιωτικός ερευνητής. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyhltcycu901)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ