Ελλαδα

«Θέμα χρόνου η έκδοση εντάλματος»: Εξελίξεις για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι

Ποιος ο ρόλος τρίτου προσώπου που βρέθηκε στην περιοχή από όπου χάθηκε ο νεαρός

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος παραμένει αγνοούμενος - Συνεχίζονται οι έρευνες στο Μεσολόγγι
O 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος παραμένει αγνοούμενος - Συνεχίζονται οι έρευνες στο Μεσολόγγι © Facebook

Μεσολόγγι: Παραμένει αγνοούμενος ο Μπάμπης - Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση του 31χρονου και εξελίξεις τις επόμενες ώρες

Αγνοούμενος παραμένει για 14η ημέρα ο 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος που εξαφανίστηκε στις 4 Ιανουαρίου 2024 στο Μεσολόγγι. Την Τετάρτη (17.1) ο 50χρονος κρεοπώλης, ο άνθρωπος που τον είδε τελευταίος, κλήθηκε για νέα συμπληρωματική κατάθεση στις αρχές, προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήματα που προέκυψαν από την ανάλυση των δεδομένων που προέκυψαν από την έρευνα των αρχών. 

Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, που ερευνά την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου, υποστηρίζει ότι είναι θέμα ωρών να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και να ασκηθεί ποινική δίωξη για την υπόθεση του νεαρού Μπάμπη. «Ο κρεοπώλης έχει πέσει σε αντιφάσεις, έχει πάρει διαζύγιο από την αλήθεια. Το τελευταίο μεγάλο ψέμα είναι ότι είπε στην πρώτη του κατάθεση ότι τον κάλεσε ο Μπάμπης, όμως από την άρση απορρήτου αποδεικνύεται ότι εκείνος τον κάλεσε. Το ένα ψέμα διαδέχεται το άλλο. Ο 50χρονος είναι ένα άτομο ιδιαίτερα σκληρό. Αποδεικνύεται ότι ήταν κακοποιητικός και στις πρώην συζύγους του και σε άλλες περιπτώσεις», είπε ο κ. Τσούκαλης.

«Ένα τρίτο πρόσωπο μπαίνει στο κάδρο - δεν ξέρουμε τι ρόλο ακόμη. Από τις κεραίες τηλεφωνίας προέκυψε ότι βρέθηκε το επίμαχο χρονικό διάστημα στο επίμαχο σημείο. Όταν ρωτήθηκε πώς βρέθηκε εκεί, υποστήριξε ότι έκανε βόλτα. Πολλές συμπτώσεις...», είπε σε άλλο σημείο ο ιδιωτικός ερευνητής. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyhltcycu901)

Μεσολόγγι - Εξαφάνιση 31χρονου: Γιατί κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση ο κρεοπώλης

Για συμπληρωματική κατάθεση κλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (17.1) ο 50χρονος κρεοπώλης, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για τα στοιχεία που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες. Όχημα της αστυνομίας πήγε στο σπίτι του βασικού υπόπτου για την εξαφάνιση του 31χρονου, τον παρέλαβε και τον μετέφερε στα γραφεία της ασφάλειας Μεσολογγίου.

Από τις 20:15 ο βασικός ύποπτος έδινε τις εξηγήσεις του επάνω στα πολλά ερωτήματα των αρχών.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyh8t12qi72p)

Έξω από τα γραφεία της ασφαλείας έχουν συγκεντρωθεί από την πρώτη στιγμή συγγενείς του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, οι οποίοι ζητούν τη σύλληψη του ανθρώπου ο οποίος φέρεται να είδε για τελευταία φορά τον αγνοούμενο. Η οικογένεια του αγνοούμενου κατέθεσε μήνυση εναντίον του 50χρονου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyh2y8pvdaz5)

Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ