Ελλαδα

Μεσολόγγι: Σε εξέλιξη η κατάθεση του επιχειρηματία στην αστυνομία για την εξαφάνιση του Μπάμπη

Η νύχτα «έχει ακόμη μέλλον» λένε τα έμπειρα στελέχη της ΕΛΑΣ

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος εξαφανίστηκε στις 4 Ιανουαρίου 2024 και από τότε οι έρευνες των αρχών παραμένουν άκαρπες
Μεσολόγγι: Στην Αστυνομία για νέα κατάθεση ο επιχειρηματίας που ερευνάται για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου © Facebook

Μεσολόγγι: Στην Αστυνομία για νέα κατάθεση ο επιχειρηματίας  - Εξετάζεται για την εξαφάνιση του Μπάμπη

Κατάθεση δίνει μέχρι και αυτήν την ώρα ο 50χρονος επιχειρηματίας ο οποίος νωρίτερα σήμερα το βράδυ κλήθηκε από τους αστυνομικούς προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για τα στοιχεία που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες. Η εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου κλείνει σήμερα 12 ημέρες με τους συγγενείς να ζητούν επιτέλους απαντήσεις από τις αστυνομικές και δικαστικές υπηρεσίες. Όχημα της αστυνομίας πήγε στο σπίτι του βασικού υπόπτου για την εξαφάνιση του 31χρονου, τον παρέλαβε και τον μετέφερε στα γραφεία της ασφάλειας Μεσολογγίου.

Από τις 20:15 μέχρι και αυτήν την ώρα ο βασικός ύποπτος δίνει τις εξηγήσεις του επάνω στα πολλά ερωτήματα των αρχών. Προς το παρόν παραμένει άγνωστο το πότε θα τελειώσει η διαδικασία, με τους αστυνομικούς να δηλώνουν πως η νύχτα «έχει ακόμη μέλλον».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyh8t12qi72p)

Έξω από τα γραφεία της ασφαλείας έχουν συγκεντρωθεί από την πρώτη στιγμή δεκάδες συγγενείς του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου οι οποίοι ζητούν τη σύλληψη του ανθρώπου ο οποίος φέρεται να είδε για τελευταία φορά τον αγνοούμενο.

Να σημειωθεί ότι σήμερα η οικογένεια του αγνοούμενου κατέθεσε μήνυση εναντίον του 50χρονου ο οποίος ήταν και ο τελευταίος άνδρας που τον είδε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyh2y8pvdaz5)

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ