Ελλαδα

«Πυρά» Καλλιάνου: Τζούφιος» ο χιονιάς της Αττικής

Tι αναφέρει από την πλευρά του ο Θοδωρής Κολυδάς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Χιόνια στην Αττική
© ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ / EUROKINISSI

Καιρός: Καλλιάνος κατά μετεωρολόγων

Με ανάρτησή του στο facebook ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος χαρακτηρίζει «τζούφιο» το χιονιά στην Αττική και αναφέρει πως πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στο νομό από τα 450-500 μέτρα και υψηλότερα.

Παράλληλα ο Γιάννης Καλλιάνος δίνει συγχαρητήρια στους μετεωρολόγους που κράτησαν μικρό καλάθι για την επικείμενη κακοκαιρία και αφήνει αιχμές για όσους βιάστηκαν να κάνουν λόγο για χιόνι στην Αττική. 

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου για την κακοκαιρία

"Τζούφιος" ο χιονιάς της Αττικής - Συγχαίρω τον κ. Ζιακόπουλο που κράτησε "μικρό καλάθι" Προς γνώση και συμμόρφωση όλων...

Posted by Γιάννης ΚαλλιάνοςΑ on Wednesday, January 10, 2024

Κολυδάς: Βροχές, χιόνια στα ορεινά πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί με χιόνια να πέφτουν κατά τόπους στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά ορεινά, σύμφωνα με τον διευθυντή της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θοδωρή Κολυδά.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανάρτησή του στο «Χ» ο διευθυντής της ΕΜΥ, το Σάββατο στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται τοπικές βροχές και νωρίς το πρωί στα νότια θαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κατά τόπους στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας.

«Δεν περιμένουμε κάτι ιδιαίτερα ακραίο. Λίγη προσοχή σε Πήλιο Εύβοια και Ανατολική Στερεά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση σε όλη τη χώρα της τάξεως των 5 με 6 βαθμών Κελσίου» προσθέτει ο κ. Κολυδάς.

Την Κυριακή, στο βόρειο Αιγαίο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές και στα ορεινά της Κρήτης ασθενείς χιονοπτώσεις ενώ από το μεσημέρι αναμένεται βελτίωση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ