Ελλαδα

«Στο νοσοκομείο τού είπαν είσαι μια χαρά»: Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του αδελφού του

Όπως περιγράφει ο 28χρονος Παντελής έφτασε στο σπίτι, άφησε τα δώρα και άφησε την τελευταία του πνοή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος
Η οικογένεια του Νίκου Πολυδερόπουλου θρηνεί την απώλεια του αδελφού του, Παντελή © NDP PHOTO

Νίκος Πολυδερόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις για τον ξαφνικό θάνατο του 28χρονου αδελφού του - Η επίσκεψη στο νοσοκομείο και το τέλος

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος θρηνεί την απώλεια του 28χρονου αδελφού του. Ανήμερα τα Χριστούγεννα ο νεαρός Παντελής «έσβησε» μπροστά στην οικογένειά του, λίγες στιγμές από τη στιγμή που έφτασε στο σπίτι όπου θα γευμάτιζαν όλοι μαζί. Για πρώτη φορά ο ηθοποιός μιλά για τον θάνατο τού αδελφού του και αποκαλύπτει ότι ο 28χρονος μία ημέρα νωρίτερα είχε μεταβεί στο νοσοκομείο λόγω ενόχλησης που είχε στον λαιμό του. 

«Το θέμα είναι ότι το παιδί έχει φύγει, πρέπει να μείνουμε πίσω δυνατοί, οι υπόλοιποι να στηρίξουμε. Είχε μια ενόχληση στον λαιμό, πήγε στον γιατρό και του είπε ότι “δεν είναι κάτι, μπορείς να φύγεις”, την επόμενη μέρα τον περιμέναμε να κάνουμε γιορτή μαζί… Όταν έφτασε, είπε “ήρθα, έφερα το δώρο” και έπεσε… Και από τότε τελείωσαν όλα. Του κάναμε όλα τα απαραίτητα, τις εισπνοές κτλ, τον βοηθήσαμε, ήρθε το ΕΚΑΒ, αλλά δεν καταφέραμε να τον γυρίσουμε πίσω», είπε αρχικά ο Νίκος Πολυδερόπουλος σε δηλώσεις του στον Alpha και συνέχισε: «Δεν έχουμε ακόμα το τελικό πόρισμα, περιμένουμε… Θα καθυστερήσει λίγο, αλλά προς ανακοπή… Αυτό, σταμάτησε η καρδούλα του».

«Τις προηγούμενε μέρες είχε πονόλαιμο και είχε πάει στο νοσοκομείο. Του είπαν “είσαι μια χαρά, πάρε ένα σπρέι”, ούτε μια εξέταση αίματος του έκαναν, ούτε μία… να τον ακούσουν. Ήρθε στη μητέρα μου και λέει “καλά ούτε να με ακούσουν, μήπως είναι κάτι”, τίποτα. Ούτε αντιβίωση, ούτε τον άκουσαν, ούτε τον εξέτασαν. Αν τον είχαν εξετάσει μπορεί να είχαμε προλάβει κάτι. Πήγε στον Άγιο Ανδρέα», πρόσθεσε ο ηθοποιός μιλώντας για τον ξαφνικό θάνατο τού αδελφού του. 

Ο 28χρονος Παντελής Πολυδερόπουλος εργαζόταν ως μπάρμαν σε γνωστό κατάστημα της Πάτρας. Την παραμονή των Χριστουγέννων ήταν κανονικά στο πόστο του. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxzztz60oqgp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ