Ελλαδα

Μία σύλληψη για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι - Νέο βίντεο - ντοκουμέντο

Πώς φαίνεται ότι κινήθηκαν οι δράστες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Μία σύλληψη και βίντεο ντοκουμέντο
Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Μία σύλληψη και βίντεο ντοκουμέντο © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Μία σύλληψη για την υπόθεση και νέο βίντεο - ντοκουμέντο με τις κινήσεις των δραστών

Σε μία σύλληψη προχώρησαν την Κυριακή (17.12) οι αρχές για τους πυροβολισμούς που καταγράφηκαν στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου (16.12). Από τις έως τώρα πληροφορίες προκύπτει ότι το άτομο που συνελήφθη είναι ο συνοδηγός του οχήματος, και όχι αυτός που πυροβόλησε τα θύματα.

Την ίδια ώρα, νέο βίντεο - ντοκουμέντο δημοσίευσε η ΕΡΤ. Στο βίντεο διακρίνεται το ανθρακί τζιπ με το οποίο διέφυγαν οι δράστες των πυροβολισμών, οι οποίοι - όπως αναφέρει το ρεπορτάζ - φέρεται να είναι «σκληροί ποινικοί» που έχουν απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν

Συγκεκριμένα, ο άνδρας που φαίνεται σε άλλο βίντεο να πυροβολεί τους Κρητικούς θεωρείται από τις αρχές ότι πάρει μέρος στη δολοφονία 40χρονου άνδρα τον περασμένο Μάρτιο σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία και στη συνέχεια, αφού είχε διαφύγει της σύλληψης, είχε βρει καταφύγιο στην Αλβανία.

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Μάχη για τη ζωή του δίνει 33χρονος

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τρία άτομα, ένας εκ των οποίων - ηλικίας 33 ετών - δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η παρέα των Κρητικών διασκέδαζαν στο κέντρο της Αθήνας στο μπάτσελορ πάρτι για γάμο. Αποκαλυπτική είναι η κατάθεση ενός εκ των τριών τραυματιών, ο οποίος περιέγραψε όσα συνέβησαν λίγο πριν από τους πυροβολισμούς.

«Δεν τους γνωρίζαμε ούτε είχαμε καμία διαφορά μαζί τους. Καθόμασταν σε ένα μαγαζί στην περιοχή του Γκάζι, όταν πέρασε ένα ανθρακί τζιπ με ταχύτητα, πάτησε σε μία λακκούβα και μας έριξε λασπόνερα. Αντιδράσαμε φωνάζοντας “ε, τι κάνεις;”. Δεν κάναμε κάποια άλλη κίνηση που να “προκαλέσει” τον θυμό του οδηγού και του συνοδηγού του αυτοκινήτου. Λίγα μέτρα αργότερα το τζιπ σταμάτησε, κατέβηκαν οι δύο άγνωστοι προς εμάς άντρες και μας ζήτησαν τον λόγο, υποστηρίζοντας πως τους βρίσαμε. Αντιδράσαμε ξανά και τότε ο ένας έβγαλε όπλο και μας πυροβόλησε».

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση πυροβολισμών στο Γκάζι

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ