Ελλαδα

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο κομμωτής με τις κάμερες

Κατηγορείται ότι είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες της επιχείρησης στα Βριλήσσια

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λουτήρας κομμωτηρίου
© Unsplash +

Κομμωτής: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί για τις κάμερες στο κομμωτήριο και το σπίτι του.

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο κομμωτής στα Βριλήσσια που είχε εγκαταστήσει κάμερες όχι μόνο στο κομμωτήριο αλλά και στο σπίτι του.

«Αντιμέτωπος με τα αδικήματα τόσο της παράνομης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αλλά και του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκανε η Αστυνομία το Σάββατο στο κατάστημα του βρέθηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών» είναι ο 49χρονος κομμωτής.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxo1ao92eump)

Δεν έχουν τέλος όμως οι αποκαλύψεις για τη δράση του 49χρονου κομμωτή , που κατέγραφε εργαζόμενες και πελάτισσες. Ο άνδρας φέρεται να είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες και στην τουαλέτα του σπιτιού του, όσο και στο δωμάτιο της 29χρονης θετής του κόρης. 

Υπάλληλος του κομμωτηρίου υποστήριξε ότι έλεγε στους εργαζόμενους να πίνουν πολύ νερό. «Έχουν μπει στο σπίτι μου, τους έχω καλέσει στη βάφτιση της εγγονής μου. Ο άνθρωπος αυτός ήταν τελικά πάρα πολύ χειριστικός. Δεν είχαμε πάρει είδηση καμία. Απλά, τώρα έχουμε αρχίσει και συνδυάζουμε πράγματα που καταλήγουν σε αυτό που έγινε. Τελειώνοντας το κούρεμα που έκανε, πάντα πήγαινε και καθόταν 10 λεπτά μέσα στην τουαλέτα. Και πολλές φορές και εγώ τον είχα ρωτήσει και άλλες κοπέλες ''τι κάνεις τόση ώρα μέσα στην τουαλέτα'' και μας έλεγε πως γράφει στίχους».

«Έκανε ανακαίνιση τα μπάνια γιατί ήταν παλιά από την προηγούμενη επιχείρηση, αλλά μόνος του, χωρίς ούτε έναν εργάτη. Έμπαινε κόσμος πάρα πολύς στις τουαλέτες. Μπορεί να είναι και εκατοντάδες. Τα έχω βάλει με τον εαυτό μου, ότι δεν μπόρεσα να καταλάβω έναν άνθρωπο που με χειρίστηκε τόσο, τριάμισι χρόνια μέσα στο κομμωτήριο. Γιατί τόσο μεγάλη καλοσύνη και τόσο ενδιαφέρον για το προσωπικό του και τόσο πια εμμονή μέσα στις τουαλέτες, να είναι κάθε 10 λεπτά. Το μόνο που μας έλεγε όλη την ώρα ''πίνετε πολύ νερό γιατί κάνει καλό στην υγεία''. Επειδή εγώ τον είδα κατάφατσα στο δικαστήριο, του κούνησα το κεφάλι και αυτός γύρισε και με κοίταξε. Ψυχρός, κατεβασμένο βέβαια το κεφάλι του περνώντας από μπροστά μας, αλλά εγώ του έδωσα να καταλάβει γι' αυτό που μας έκανε. Είμαι σοκαρισμένη, θέλω να μπει μέσα και να μην ξαναβγεί αυτός ο άνθρωπος», πρόσθεσε ο υπάλληλος του κομμωτηρίου στα Βριλήσσια. 

Βριλήσσια - Τι λέει η θετή κόρη του 49χρονου κομμωτή και η σύζυγός του

«Είναι μία δύσκολη στιγμή για εμάς γιατί βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματικότητα η οποία είναι διαφορετική από αυτή που ζούσαμε τα τελευταία χρόνια. Βρίσκομαι σε σοκ, αλλά νομίζω σε μεγαλύτερο σοκ βρίσκεται η μητέρα μου οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμοι γίνεται για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση. Θέλω να πληρώσει γι' αυτά που έχει κάνει. Ζητώ δικαιοσύνη, είμαστε εναντίον του και εγώ και η μητέρα μου και η αδερφή της» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Alpha.

«Δεν μπορώ, θέλω να εξαφανιστώ» λέει από την πλευρά της η μητέρα της.

Βριλήσσια - Πώς αποκαλύφθηκαν οι κάμερες

Σύμφωνα με το Mega, η υπόθεση άρχισε να βρίσκει το φως της δημοσιότητας όταν έφτασαν στην ΕΛ.ΑΣ. οι πρώτες πληροφορίες για τη δράση του κομμωτή. Αστυνομικοί του Α.Τ. Βριλησσίων, υποδυόμενοι τους πελάτες, πήγαν στο κομμωτήριο και επισκεπτόμενοι τις τουαλέτες, διαπίστωσαν πως πράγματι ο κατηγορούμενος είχε εγκαταστήσει κρυφό σύστημα καταγραφής και είχε τοποθετήσει δύο μικροσκοπικές κάμερες στις τουαλέτες του καταστήματος.

Μέσω των δύο καμερών, ο κομμωτής κατέγραφε και μπορούσε να αντιγράφει, να αλλοιώνει, να συλλέγει, να αποθηκεύει και ανακτά τα βίντεο με τις καταγραφές. Επίσημα έχουν υποβληθεί 11 καταγγελίες. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ