Ελλαδα

Προφυλακιστέος ο κομμωτής με τις κάμερες

Εξακολουθεί να ερευνάται εάν το υλικό έχει διαρρεύσει και στο διαδίκτυο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δικαστήριο
Δικαστήριο © Nick Paleologos/SOOC

Βριλήσσια: Προφυλακιστέος ο κομμωτής με τις κάμερες - Εξακολουθεί να ερευνάται εάν το υλικό έχει διαρρεύσει και στο διαδίκτυο

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο κομμωτής που είχε εγκαταστήσει κάμερες τόσο στο κομμωτήριό του στα Βριλήσσια όσο και στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 49χρονος κατηγορείται ότι είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες της επιχείρησης στα Βριλήσσια.

Τις χρησιμοποιούσε για να παρακολουθεί τις πελάτισσες, αλλά και τις εργαζόμενες στο κατάστημά του. Οι κάμερες είχαν τοποθετηθεί σε αθέατα σημεία, πίσω από καλωδιώσεις και με μονωτική ταινία.

Να θυμίσουμε πως δύο από τους υπαλλήλους του ήταν αυτοί που εντόπισαν τις κάμερες και προέβησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Μάλιστα, την επόμενη ημέρα, πήγε στην Αστυνομία και η σύζυγός του, που κατήγγειλε και εκείνη ότι ο σύζυγός της είχε τοποθετήσει δύο κάμερες στο σπίτι – μία στην τουαλέτα και μια άλλη στο δωμάτιο της θετής κόρης τους.

Ο 49χρονος κατηγορείται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, ενώ ερευνάται εάν το υλικό έχει διαρρεύσει και στο διαδίκτυο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ