Ελλαδα

«Είμαι εθισμένος στην πορνογραφία»: Τι υποστηρίζει ο κομμωτής για τις κάμερες στις τουαλέτες

Ο 49χρονος είχε βάλει κάμερες και στο δωμάτιο της θετής του κόρης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λουτήρας κομμωτηρίου
© Unsplash +

Βριλήσσια: Τι λέει ο κομμωτής για τις κάμερες στις τουαλέτες του καταστήματός του - Είχε τοποθετήσει κύκλωμα και στο σπίτι του 

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως μετά τη σύλληψη του 49χρονου κομμωτή στα Βριλήσσια, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι είχε τοποθετήσει κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου του, καταγράφοντας τις πελάτισσές του. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι εθισμένος στην πορνογραφία

Σύμφωνα με το Mega, o 49χρονος κομμωτής φέρεται να είχε τοποθετήσει κάμερες και στο υπνοδωμάτιο της 29χρονης θετής του κόρης, αλλά και στην τουαλέτα του σπιτιού που έμεναν.

Μετά την αποκάλυψη των καμερών, εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι ο 49χρονος είχε ύποπτες επαφές με άγνωστα άτομα τα οποία συναντούσε έξω από το κομμωτήριο και τους έδινε στικάκια, στα οποία υποστήριζε ότι τους έδινε τραγούδια.  

Βριλήσσια - Τι λέει η θετή κόρη του 49χρονου κομμωτή και η σύζυγός του

«Είναι μία δύσκολη στιγμή για εμάς γιατί βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματικότητα η οποία είναι διαφορετική από αυτή που ζούσαμε τα τελευταία χρόνια. Βρίσκομαι σε σοκ, αλλά νομίζω σε μεγαλύτερο σοκ βρίσκεται η μητέρα μου οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμοι γίνεται για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση. Θέλω να πληρώσει γι' αυτά που έχει κάνει. Ζητώ δικαιοσύνη, είμαστε εναντίον του και εγώ και η μητέρα μου και η αδερφή της» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Alpha.

«Δεν μπορώ, θέλω να εξαφανιστώ» λέει από την πλευρά της η μητέρα της.

Βριλήσσια - Πώς αποκαλύφθηκαν οι κάμερες

Σύμφωνα με το Mega, η υπόθεση άρχισε να βρίσκει το φως της δημοσιότητας όταν έφτασαν στην ΕΛ.ΑΣ. οι πρώτες πληροφορίες για τη δράση του κομμωτή. Αστυνομικοί του Α.Τ. Βριλησσίων, υποδυόμενοι τους πελάτες, πήγαν στο κομμωτήριο και επισκεπτόμενοι τις τουαλέτες, διαπίστωσαν πως πράγματι ο κατηγορούμενος είχε εγκαταστήσει κρυφό σύστημα καταγραφής και είχε τοποθετήσει δύο μικροσκοπικές κάμερες στις τουαλέτες του καταστήματος.

Μέσω των δύο καμερών, ο κομμωτής κατέγραφε και μπορούσε να αντιγράφει, να αλλοιώνει, να συλλέγει, να αποθηκεύει και ανακτά τα βίντεο με τις καταγραφές. Επίσημα έχουν υποβληθεί 11 καταγγελίες. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ