Ελλαδα

Αράχωβα: Οι έρευνες της Αστυνομίας δεν βλέπουν ανθρώπινο χέρι να κακοποιεί το άτυχο χάσκι

Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις και η πραγματογνωμοσύνη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αράχωβα: Οι έρευνες της Αστυνομίας δεν βλέπουν ανθρώπινο χέρι να κακοποιεί το άτυχο χάσκι Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις και η πραγματογνωμοσύνη
Πλήθος κόσμου ζητάει να αποδοθεί δικαιοσύνη για την άγρια κακοποίηση του χάσκι © EUROKINISSI

Αράχωβα: Οι έρευνες της Αστυνομίας δεν βλέπουν ανθρώπινο χέρι να κακοποιεί το άτυχο χάσκι - Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις και η πραγματογνωμοσύνη

Όσο αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για τον θάνατο του Όλιβερ, του χάσκι από την Αράχωβα, η εκπρόσωπος της αστυνομίας Κωνσταντίνα Δημογλίδου, υποστηρίζει ότι από τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές, δεν φαίνεται να υπάρχει ανθρώπινη επέμβαση.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxmgjolbbu75)

Η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, μιλώντας στο Mega, τόνισε ότι από το υλικό που έχει συλλέξει η αστυνομία «δεν βλέπουμε άνθρωπο κάπου να κακοποιεί τον σκύλο». Ξεκαθάρισε, όμως, ότι η αστυνομία δεν είναι αυτή που αποφασίζει για την αιτία θανάτου, ενώ αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις και η πραγματογνωμοσύνη.

Κ. Δημογλίδου: Η ΕΛΑΣ δεν βγάζει ιατρικό πόρισμα

«Το προανακριτικό υλικό που έχουμε συλλέξει εμείς ως αστυνομία δεν έχει δοθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. Αναμένεται να πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα. Ό,τι υλικό έχει συλλέξει η αστυνομία, καταθέσεις, τις εξετάσεις των γιατρών που έγιναν και πριν και μετά, αφού πέθανε το ζώο, καταθέσεις των κτηνιάτρων, εκτός από τις εξετάσεις, βιντεοληπτικό υλικό και καταθέσεις κατοίκων της περιοχής», είπε η κυρία Δημογλίδου.

«Η ΕΛΑΣ δεν έχει κτηνιάτρους, δεν βγάζει ιατρικό πόρισμα, να το ξεκαθαρίσουμε. Με βάση το δικό μας υλικό, καταθέσεις και βιντεοληπτικό υλικό, δεν βλέπουμε άνθρωπο κάπου να κακοποιεί τον σκύλο. Φυσικά, η αστυνομία δεν είναι αυτή που θα αποφασίσει την αιτία θανάτου. Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις, που δεν έχουν ολοκληρωθεί, δεν έχουμε αποτελέσματα από αυτές και φυσικά μένει και η πραγματογνωμοσύνη που έχει οριστεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα, που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα», πρόσθεσε η εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Δεν βλέπουμε, κάπου, κανέναν δράστη να κακοποιεί το ζώο», επισήμανε η Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ