- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Νέα Φιλαδέλφεια: Ξεκίνησαν σήμερα οι συμπληρωματικές απολογίες των 105 κατηγορούμενων
Οι εξελίξεις στην απολογία των Κροατών για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη


Νέα Φιλαδέλφεια: Συμπληρωματικές απολογίες 105 κατηγορούμενων - Οι εξελίξεις στην απολογία των Κροατών για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη
Ενώπιον των τριών ανακριτών που χειρίζονται την υπόθεση των αιματηρών επεισοδίων, έξω από το ΟΠΑΠ Αρένα, στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στον θανάσιμο τραυματισμό του οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη, ξεκίνησαν σήμερα οι συμπληρωματικές απολογίες των 105 κατηγορουμένων, προσωρινά κρατούμενοι όλοι από τον περασμένο Αύγουστο.
Οι κατηγορούμενοι, στη συντριπτική πλειονότητα τους Κροάτες υπήκοοι, οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έχουν κληθεί να δώσουν συμπληρωματικές απολογίες μετά την απαγγελία σε βάρος τους νέας κατηγορίας για το αδίκημα της συμπλοκής με θανατηφόρο αποτέλεσμα καθώς και για επιμέρους πράξεις όσον αφορά το αδίκημα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.
Ενώπιον των δικαστικών λειτουργών οδηγήθηκαν σήμερα οι πρώτοι 45 κατηγορούμενοι, οι οποίοι μετήχθησαν από τις φυλακές με αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Η διαδικασία θα συνεχιστεί αύριο με την μεταγωγή άλλων 40 κατηγορουμένων και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη οπότε και θα βρεθούν ενώπιον των ανακριτών οι τελευταίοι 20 κατηγορούμενοι.
Τι ισχυρίζονται οι κατηγορούμενοι
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι φαίνεται να επιμένουν στους ισχυρισμούς που προέβαλαν στις κύριες απολογίες τους μετά την σύλληψη τους τον περασμένο Αύγουστο, αρνούμενοι τις βαριές κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, έκρηξης και κατοχής εκρηκτικών που τους αποδίδονται. Φέρεται μάλιστα να έχουν ισχυριστεί πως δεν είναι οργανωμένοι της κροατικής ομάδας, αλλά απλώς οπαδοί της.
Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ήδη υποβάλει αιτήσεις για την έξοδο τους από τις φυλακές οι οποίες θα κριθούν τις επόμενες ημέρες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μειώνεται η συχνότητα της σεισμικής δραστηριότητας
Ακραία καιρικά φαινόμενα αναμένονται τις επόμενες ώρες
Ο δεύτερος που καταγράφεται σήμερα στην ίδια περιοχή
Τι επισημαίνει σε ανάρτησή της η καθηγήτρια Γεωλογίας του ΕΚΠΑ
Λίγο πριν τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού
Σε ποιες περιοχές αναμένονται ισχυρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες
«Είναι σημαντικό να αξιολογηθούν και οι παραμορφώσεις του εδάφους»
Οι περιοχές στο επίκεντρο της κακοκαιρίας
Σχεδόν τα 4 από τα 5 παιδιά επιτυγχάνουν πλήρη ίαση
Οι χάρτες για τον καιρό των επόμενων ημερών
Πλήθος κόσμου στη «Φραγκοκλησιά» της Λέσβου
Ένας δρόμος με σπουδαία ιστορία που κουβαλάει μια βαριά κληρονομιά
«Η ψυχική υγεία παραμένει προτεραιότητα» δηλώνει ο επικεφαλής του Γραφείου του ΠΟΥ στην Αθήνα
Λόγο για αλλαγή στο σεισμικό μοτίβο κάνει το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και EMY
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.