Ελλαδα

Συνελήφθη 15χρονος Ρομά μετά από καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου

Το χρονικό του συμβάντος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της Αστυνομίας
Περιπολικό της Αστυνομίας © Eurokinissi

Σπάτα: Συνελήφθη 15χρονος Ρομά μετά από καταδίωξη - Το χρονικό του συμβάντος

Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε στα Σπάτα Αττικής τα ξημερώματα της Δευτέρας. Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί εντόπισαν ένα όχημα που είχε δηλωθεί ως κλεμμένο. Αμέσως, έκαναν σήμα προκειμένου να προβούν σε έλεγχο.

Ωστόσο, ο οδηγός αγνόησε την εντολή τους και επιτάχυνε προκειμένου να τους αποφύγει. Αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσουν καταδίωξη για να τον σταματήσουν.

Μάλιστα, στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Μεγάλου Αλεξάνδρου το όχημα προσέκρουσε σε μία πινακίδα και ο συνοδηγός άνοιξε την πόρτα και άρχισε να τρέχει πεζός.

Οι αστυνομικοί συνέχισαν την καταδίωξη μέχρι την συμβολή της λεωφόρου Μαραθώνος με την οδό Πογωνίου. Εκεί, ο οδηγός έχασε και πάλι τον έλεγχο και συγκρούστηκε με ένα ΙΧ, χωρίς όμως να αποθαρρύνεται αφού συνέχισε την τρελή του πορεία και εν τέλει χάθηκε από τους αστυνομικούς.

Ως προς τον συνοδηγό που είχε εγκαταλείψει το όχημα, εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο αργότερα από στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο συλληφθείς είναι ένας Ρομά 15 ετών ενώ στην κατοχή του βρέθηκε χρηματικό ποσό που πιστεύεται πως είχε αφαιρέσει μαζί με τον συνεργό του και οδηγό του οχήματος έπειτα από διάρρηξη σε ένα σούπερ μάρκετ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ