Ελλαδα

Προφυλακίστηκε ο YouTuber που βασάνιζε ΑμεΑ σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο

Αρνείται όλες τις κατηγορίες - Τι υποστήριξε στην απολογία του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κερατσίνι: Προφυλακίστηκε ο 42χρονος ΥouΤuber που κατηγορείται για τον βασανισμό δύο ΑμεΑ σε ζωντανή μετάδοση - Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 42χρονος YouTuber από το Κερατσίνι που κατηγορείται για τον βασανισμό ατόμων με αναπηρία σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο © Unsplash+/Getty Images

Κερατσίνι: Προφυλακίστηκε ο 42χρονος ΥouΤuber που κατηγορείται για τον βασανισμό δύο ΑμεΑ σε ζωντανή μετάδοση - Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 42χρονος YouTuber από το Κερατσίνι, που κατηγορείται για τον βασανισμό δύο ατόμων με αναπηρία σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο.

Στην απολογία του στον ανακριτή Πειραιά αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι τα άτομα τα οποία εμφανίζονταν στις μεταδόσεις του δεν είναι ΑμεΑ και πως όλες οι πράξεις έγιναν με τη συναίνεσή τους. 

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί στις 6 Νοεμβρίου στο Κερατσίνι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών.

Η κακοποιητική συμπεριφορά του 42χρονου

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 42χρονος προέβαινε σε κατ’ εξακολούθηση κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος δύο νεαρών ατόμων, εκμεταλλευόμενος την αναπηρία τους. Οι πράξεις γίνονταν σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο. 

Η εν λόγω κακοποιητική συμπεριφορά περιελαμβάνε, μεταξύ άλλων, συνεχείς εξυβρίσεις, σωματικές βλάβες, όπως χτυπήματα με συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), αλλά και εξώθηση σε πράξεις γενετήσιας ελευθερίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ