Ελλαδα

Φρίκη στο Κερατσίνι - Πάνω από 500 βίντεο με τα δύο ΑμεΑ είχε ο 42χρονος

Τα πλάνα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φρίκη στο Κερατσίνι - Πάνω από 500 βίντεο με τα δύο ΑμεΑ είχε ο 42χρονος

Κερατσίνι: Πάνω από 500 βίντεο με τα δύο ΑμεΑ είχε ο 42χρονος - Τα πλάνα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας

Συνεχίζουν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες από τη δράση του 42χρονου στο Κερατσίνι και την κακοποίηση της 21χρονης και του 25χρονου με νοητική υστέρηση.

Σε βάρος του 42χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, η συστηματική κακοποίηση των δύο ΑμεΑ είχε ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο του 2022 και η έρευνα των αρχών έχει αποκαλύψει 554 βίντεο, τα οποία όχι μόνο έβλεπαν 22.000 συνδρομητές, αλλά έδιναν μέχρι και 150 ευρώ για να βλέπουν τα θύματα να κακοποιούνται.

«Έλα εδώ θέλουν να δουν κοπέλα μου», ακούγεται να λέει ο 42χρονος και η 21χρονη του απαντούσε πως πονούσε. Όταν, μάλιστα, επέμενε και αντιδρούσε σε όσα γίνονταν, ο 42χρονος της έλεγε «θέλουν να δουν, δεν γίνεται να μην θες» και πως «αν δεν το κάνεις δεν παίρνεις λεφτά».

Σε άλλο βίντεο, φαίνεται να αναγκάζει τα δύο ΑμΕΑ να παίξουν μποξ εξαναγκάζοντας, μάλιστα, την κοπέλα να αγωνιστεί ημίγυμνη. Ο 25χρονος άρχισε να γρονθοκοπεί στο πρόσωπο την 21χρονη, η οποία προσπαθούσε να αμυνθεί. Ο 42χρονος εκτελούσε χρέη «διαιτητή» φωνάζοντας στην κοπέλα «δώστου, ρίξτου, μπράβο».

Τα δύο νεαρά άτομα συνέχισαν ώσπου η 21χρονη ξέσπασε σε κλάματα και ζήτησε βοήθεια από τον «YouTuber». Ο 25χρονος, ωστόσο, συνέχισε να την χτυπά ρίχνοντάς της μια γροθιά στο σβέρκο και κλωτσιά στην πλάτη.

Η κοπέλα, τότε, πήρε μία ζώνη και άρχισε να χτυπά τον 25χρονο την ώρα που ο 42χρονος επικροτούσε φωνάζοντας «Ωχ, ωχ παίρνει δύναμη».

Μόνο όταν η 21χρονη δεν μπορούσε πλέον να συνεχίσει τον αγώνα ο 42χρονος την αγκάλιασε και της έκλεισε το στόμα για να μην ακούγεται όταν ούρλιαζε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ