Ελλαδα

Συνελήφθη σεσημασμένος Έλληνας οπαδός - Ερευνάται η εμπλοκή του στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή

Είχε συμμετάσχει τόσο στα επεισόδια του τελικού Κυπέλλου στον Βόλο όσο και σε αυτά στη Νέα Φιλαδέλφεια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνελήφθη σεσημασμένος Έλληνας οπαδός - Ερευνάται η εμπλοκή του στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή

Συνελήφθη άνδρας με καταδικαστική απόφαση για οπαδικά επεισόδια στον Βόλο - Ερευνάται η εμπλοκή του στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή

Στη σύλληψη ενός άνδρα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση για συμμετοχή σε οπαδικά επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στον Βόλο, προχώρησε η Αστυνομία. Ωστόσο, ερευνάται παράλληλα αν ο συγκεκριμένος άνδρας εμπλέκεται στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο συλληφθείς συμμετείχε στα επεισόδια της 8ης Αυγούστου έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας απεικονίζεται να τρέχει δίπλα στον Μιχάλη Κατσουρή και να συγκρούεται μαζί του, ενώ καταδιώκονται από Κροάτες χούλιγκαν.

Τότε, ο άνδρας είχε τραυματιστεί και είχε νοσηλευτεί με κατάγματα στα χέρια και τα πόδια και μάλιστα είχε εξεταστεί ως μάρτυρας. Έκτοτε αναζητείτο προκειμένου να δώσει δείγμα DNA.

Πλέον αναμένεται να γίνει η λήψη του δείγματος και η αντιπαραβολή του με ορφανό DNA που έχει βρεθεί πάνω σε μαχαίρι από το σημείο της συμπλοκής, στο οποίο υπάρχει και αίμα του νεκρού Μιχάλη Κατσουρή.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ούτως ή άλλως στη φυλακή, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση για συμμετοχή του στα επεισόδια που είχαν ξεσπάσει στο περιθώριο της αναμέτρησης ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στον Βόλο για το Κύπελλο Ελλάδος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY