- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Συναγερμός στο Μάλεμε Χανίων: Μικρό αεροσκάφος έπεσε στη θάλασσα - Χωρίς τις αισθήσεις τους οι 2 επιβάτες
Ανασύρθηκαν από ιδιώτες δύτες
Χανιά: Πτώση αεροσκάφους με δύο επιβαίνοντες
Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν από ιδιώτες δύτες οι δύο επιβάτες ανεμόπτερου (μικρού αεροσκάφους), το οποίο κατέπεσε στη θάλασσα στο Μάλεμε Χανίων.
Δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν από τη θέση Κολυμπάρι τους δύο άτυχους άνδρες για τη μεταφορά τους στο Νοσοκομείο Χανίων.
Το ανεμόπτερο της Αερολέσχης Χανίων με τους δύο επιβαίνοντες έπεσε στη θάλασσα το απόγευμα και βούλιαξε μέσα σε λίγα λεπτά. Το αεροσκάφος εντοπίστηκε βυθισμένο μισό μίλι από την παραλία, στα όρια Μάλεμε και Ταυρωνίτη.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:
Αμέσως, κινητοποιήθηκε το Λιμενικό, το ΕΚΑΒ, ναυαγοσώστες και άλλες υπηρεσίες, υπό τον συντονισμό του ΕΚΣΕΔ. Στην περιοχή βρέθηκαν ένα πλωτό σκάφος και ένα όχημα του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, δύο κρουαζιερόπλοια και δύο αλιευτικά σκάφη στην περιοχή της Δυτικής Παραλίας του Μάλεμε.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το τοπικό flashnews, το αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντας είχε απογειωθεί από την περιοχή της Κωπαΐδας με προορισμό το αεροδρόμιο στο Μάλεμε, ενόψει αεροπορικής επίδειξης που είναι προγραμματισμένη να λάβει χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο.
Καθώς είχε νυχτώσει, ο πιλότος έκανε μια στροφή πάνω απο το Κολυμπάρι με σκοπό να προσεγγίσει στον διάδρομο προσγείωσης απο την πλευρά της θάλασσας, αλλά ξαφνικά χάθηκε το σήμα του.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αεροσκάφος εντοπίστηκε να επιπλέει σε απόσταση ενός μιλίου απο τη στεριά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.