Ελλαδα

Ξεριζώθηκαν μαλλιά και δέρμα από το κεφάλι 15χρονης σε ατύχημα στη παιδική χαρά της Αλεξανδρούπολης

Το κορίτσι έπαιζε με τις φίλες της - Πώς έγινε το περιστατικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παιχνίδι σε παιδική χαρά
Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της 15χρονης από το παιχνίδι σε παιδική χαρά της Αλεξανδρούπολης © Unsplash / Loegunn Lai

Αλεξανδρούπολη: Σοβαρό ατύχημα για 15χρονη σε παιδική χαρά - Πώς πιάστηκαν τα μαλλιά της σε παιχνίδι

Σοβαρό τραύμα στο κεφάλι δημιούργησε σε 15χρονη ατύχημα που είχε σε παιδική χαρά στην Αλεξανδρούπολη, όταν τα μαλλιά της πιάστηκαν σε άξονα παιχνιδιού με συνέπεια να ξεριζωθούν και να αφαιρεθεί δέρμα από το κεφάλι της. Η ζωή της ανήλικης δεν κινδυνεύει, ωστόσο, θα χρειστούν πλαστικές επεμβάσεις για την αποκατάστασή της. 

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης (7.11) στην παιδική χαρά του Πάρκου Ποιμενίδη. Η 15χρονη φέρεται να ήταν ανεβασμένη και ξαπλωμένη στο παιχνίδι γύρω - γύρω όλοι και τα υπόλοιπα παιδιά να την έκαναν στροφές. Τα μαλλιά, όμως, του κοριτσιού πιάστηκαν στον άξονα του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι. Μαζί με τα μαλλιά της, φέρεται να αποκολλήθηκε μεγάλο μέρος από το δέρμα του κεφαλιού της ανήλικης. 

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι το κορίτσι έμεινε εγκλωβισμένο πάνω στο παιχνίδι και είχε αρχίσει να αιμορραγεί. Οι φίλοι της και παριστάμενοι γονείς παιδιών κάλεσαν άμεσα τις αρχές και η Πυροσβεστική Υπηρεσία κατάφερε να την απεγκλωβίσει, προκειμένου η 15χρονη να οδηγηθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί είναι εκτός κινδύνου ενώ η γενική του εικόνα κρίνεται ικανοποιητική.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwt5owdz1eu9)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ