- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Έφυγε από τη ζωή ο Αίας Μανθόπουλος σε ηλικία 61 ετών
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο
Αίας Μανθόπουλος: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός - Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο
Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα (17.10) ο αγαπημένος ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος σε ηλικία 61 ετών. Ο ηθοποιός νοσηλευόταν τα τελευταία 24ωρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Αττικόν» έπειτα από το βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί στις 9 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο Αίας Μανθόπουλος υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και παρέμεινε στην εντατική, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
Η οικογένειά του αποφάσισε να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων, ενώ αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από το νοσοκομείο.
Το πλούσιο βιογραφικό του αγαπημένου ηθοποιού
Ο Αίας Μανθόπουλος ήταν ανιψιός της Ειρήνης Παππά. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ οι σπουδές του πάνω στην υποκριτική έγιναν στη σχολή του Κάρολου Κουν. Είναι πατέρας ενός αγοριού.
Συνεργάστηκε με τον Μίνω Βολανάκη, με τον Greg Floy στη "Μήδεια" στα αγγλικά, σε παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, στη "Μάλα, η μουσική του ανέμου" του Νίκου Καρβέλα στο Θέατρο Παλλάς (2002), σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, με πρωταγωνίστρια την Αννα Βίσση. Στον κινηματογράφο πρωταγωνίστησε στην ταινία "Κλοιός" του Κώστα Κουτσομύτη και ως γκεστ σταρ στην ταινία του Χάρη Ρώμα "Ροζ ολοταχώς".
Οι ταινίες και οι ελληνικές σειρές που συμμετείχε
Ντούμπλαρε στα αγγλικά τις τελευταίες ταινίες του Νίκου Κούνδουρου "Η μπαλάντα ενός δαίμονα" (1992) και "Αντιγόνη" (1994). Έπαιξε στο σίριαλ "The Amphora" ("Το κυνήγι του Αμφορέα") της κρατικής σουηδικής τηλεόρασης στα αγγλικά και στην αυστριακή τηλεταινία "Η αυτοκράτειρα Σίσσυ". Συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ "Love in the ancient world" με την Κάθλιν Τέρνερ στα αγγλικά, σε σκηνές από τη Λυσιστράτη, αλλά και στο "Ρόδα, τσάντα και κοπάνα" του Ομηρου Ευστρατιάδη, το 2011.
Στο βιογραφικό του συγκαταλέγονται ρόλοι σε ελληνικές σειρές όπως "Η βεντέτα" (1986), "Αφρικα" (1992), "Τρίτο στεφάνι" (1995),"Σοφία ορθή" (1996) "Σαν χειμωνιάτικη λιακάδα" (2000), ενώ έκανε περάσματα από τους "Απαράδεκτους", την "Αίθουσα του θρόνου", τους "Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη", τον "Κόκκινο κύκλο", τα "Κωνσταντίνου και Ελένης" και "Κάποιος να τη φυλάει" (1994), σε σενάριο Ηλία Ψινάκη, με πρωταγωνίστρια τη Μιμή Ντενίση.
Γνώρισε τεράστια επιτυχία στο σήριαλ "Δύο Ξένοι". Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση έγινε στο Κόκκινο Ποτάμι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.