Ελλαδα

«Πρωτάκι» ο Παναγιώτης-Ραφαήλ: Συγκίνηση για την πρώτη μέρα στο σχολείο

Το μήνυμα των γονιών του μικρού ήρωα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ πηγαίνει πλέον Δημοτικό
© Facebook/Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ

Πρώτη μέρα στο σχολείο η Δευτέρα για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε για τους μαθητές και τις μαθήτριες τη Δευτέρα. Ανάμεσα στα πρωτάκια που πέρασαν για πρώτη φορά το κατώφλι της σχολικής αίθουσας ήταν και ο Παναγιώτης-Ραφαήλ.

Το αγόρι που συγκίνησε όλη την Ελλάδα με την περιπέτεια της υγείας του μεγάλωσε και είναι πλέον μαθητής της Α' Δημοτικού στη Χαλκίδα.

Υπενθυμίζεται ότι με τη βοήθεια του κόσμου ο Παναγιώτης-Ραφαήλ είχε ταξιδέψει μέχρι τις ΗΠΑ λόγω της νωτιαίας μυικής ατροφίας και τα είχε καταφέρει.

Οι γονείς του, με ανάρτησή τους στη σελίδα «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ», συνεχίζουν να ενημερώνουν τον κόσμο για τα νέα του και αυτή τη φορά ευχαρίστησαν όλους όσους βοήθησαν τον γιο τους, καθώς και το δημοτικό σχολείο που τους υποδέχθηκε με ανοιχτές αγκάλες.

Η ανάρτηση για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ

Η σχολική χρονιά ξεκίνησε με ενθουσιασμό και πολλή όρεξη! Είμαστε πολύ συγκινημένοι που φτάσαμε ως εδώ χάρη στην αγάπη...

Posted by Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ on Monday, September 11, 2023

«Η σχολική χρονιά ξεκίνησε με ενθουσιασμό και πολλή όρεξη! Είμαστε πολύ συγκινημένοι που φτάσαμε ως εδώ χάρη στην αγάπη σας και την πίστη σας στο παιδί μας!! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας καθώς και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ευβοίας για τη βοήθεια και τη στήριξη τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στη Σχολική Επιτροπή Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χαλκιδέων, η οποία εργάστηκε με ζήλο και διαμόρφωσε καταλλήλως το χώρο ώστε να μπορεί να φοιτήσει ο γιος μας μαζί με τους συμμαθητές του! Καλή σχολική χρονιά σε όλους!!!

Υ.Γ. Στη φωτογραφία ο Παναγιώτης λέει τα νέα του στη δασκάλα του, κα Μαρία Φωτιά!!»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ