- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η 87η ΔΕΘ
Με περίπου 1.500 εκθέτες και τιμώμενη χώρα τη Βουλγαρία
Ξεκινάει σήμερα η λειτουργία της φετινής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης
Με περίπου 1.500 άμεσους και έμμεσους εκθέτες, με 18 κρατικές συμμετοχές και με τιμώμενη χώρα τη Βουλγαρία, ανοίγει σήμερα τις πύλες της η 87η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).
Σημειώνεται ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή εγκαινίων, με ομιλητή τον πρωθυπουργό, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 8 το βράδυ, καθώς ακυρώθηκε -όπως και η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής- λόγω των δραματικών επιπτώσεων της κακοκαιρίας «Daniel».
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την 87η ΔΕΘ
Στην 87η ΔΕΘ, η οποία θα διαρκέσει από τις 9 μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου, οι εκθέτες καλύπτουν το σύνολο των εκθεσιακών εγκαταστάσεων και των χώρων εκδηλώσεων (συνολικά 33.000 τμ).
Μεταξύ των 18 επίσημων κρατικών συμμετοχών καταγράφονται και τρία σημαντικά «ντεμπούτα», αφού η Νότια Κορέα, η Ταϊλάνδη και η Μολδαβία συμμετέχουν στη διοργάνωση για πρώτη φορά στην πολυετή ιστορία της.
Η τιμώμενη Βουλγαρία είναι από τις πιο πιστές συμμετέχουσες, αφού έλαβε μέρος και στην πρώτη διοργάνωση της ΔΕΘ, το 1926.
Τις καθημερινές η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 16.00 ώς τις 22.00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 10.00 ώς τις 22.00.
Η γενική είσοδος είναι 8 ευρώ. Παιδιά ώς τεσσάρων ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο, ενώ οι επισκέπτες ηλικίας τεσσάρων έως 10 ετών πληρώνουν 5 ευρώ. Η τιμή του οικογενειακού εισιτηρίου (τέσσερα άτομα) είναι 25 ευρώ, ενώ το ίδιο αντίτιμο θα καλούνται να καταβάλλουν τρίτεκνοι και πολύτεκνοι με την επίδειξη κάρτας.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει ανακοινώσεις για το πρόγραμμα συναυλιών της διοργάνωσης, τα «Music Events Live», που επρόκειτο να εγκαινιαστεί την Κυριακή στις 21.30, με τον Στέλιο Ρόκκο και τους Onirama.
Οι επισκέπτες της ΔΕΘ-Helexpo AE θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν μια συναυλία στο Τόξο της ΧΑΝΘ δωρεάν κάθε βράδυ, μόνο με το εισιτήριο εισόδου της 87ης ΔΕΘ, στο πλαίσιο του μεγαλύτερου συναυλιακού προγράμματος στην Ελλάδα.
Πατήστε εδώ για να ενημερωθείτε για τις παράλληλες εκδήλωσεις της ΔΕΘ και τυχόν αναβολές.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε θα «χτυπήσουν» τα έντονα φαινόμενα
Αγρότες και κτηνοτρόφοι αποχώρησαν δηλώνοντας πως ο αγώνας τους συνεχίζεται
Συναγερμός για ισχυρές βροχές και θυελλώδεις νοτιάδες - Σε επιχειρησιακή ετοιμότητα Δήμοι και Περιφέρειες
Ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι - Πότε θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα
Νεφώσεις και τοπικές βροχές στις περισσότερες περιοχές - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Eναλλάξ διακοπές κυκλοφορίας σε δεξιά ή αριστερή λωρίδα
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.