Δραματικές οι συνθήκες θανάτου του 51χρονου κτηνοτρόφου - Αγωνία για έναν αγνοούμενο
Στο «μάτι του κυκλώνα» ο Βόλος
Κακοκαιρία Daniel: Στο «μάτι του κυκλώνα» ο Βόλος - Νεκρός 51χρονος κτηνοτρόφος από κατολίσθηση - Αγωνιώδεις έρευνες για έναν αγνοούμενο
Σαρώνει τον Βόλο η κακοκαιρία Daniel. Ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του, ενώ αγνοείται η τύχη ενός ακόμη.
Συγκεκριμένα, ακαριαίο θάνατο φαίνεται πως βρήκε ο 51χρονος άνδρας από την Αλβανία, ο οποίος καταπλακώθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί έπειτα από κατολίσθηση στον Βόλο.
Ο άτυχος κτηνοτρόφος πήγε να συγκεντρώσει τα ζώα του, όταν καταπλακώθηκε από μεγάλη ποσότητα χώματος και πετρών, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
Επί δύο ώρες οι συγγενείς του Σπετίμ Λατίφι τον αναζητούσαν χωρίς να μπορούν να τον βρουν με τις καιρικές συνθήκες στην περιοχή να είναι ακραίες.
Όταν ενημέρωσαν την πυροσβεστική, εντοπίστηκε κάτω από μεγάλη ποσότητα χωμάτων.
Η σορός του άτυχου πατέρα δύο παιδιών θα μεταφερθεί στο νεκροτομείο όπου θα εξεταστεί από ιατροδικαστή προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου του.
Αγωνία για τον αγνοούμενο
Δίχως αποτέλεσμα συνεχίζονται οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Αικατερίνης, όπου νωρίτερα σήμερα κάτοικοι ενημέρωσαν τις αρχές πως ένα όχημα στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας παρασύρθηκε από ρέμα.
Η υπερβολική βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα να φουσκώσει το ρέμα, κάτι που εκτίμησε προφανώς λάθος ο άτυχος άνδρας με αποτέλεσμα στην προσπάθεια του να το διασχίσει, να παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά.
Εώς και αυτή την ώρα, παρά τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων αλλά και εθελοντών στην περιοχή, δεν έχει καταστεί εφικτό να εντοπιστεί ούτε ο ίδιος, ούτε το όχημά του.
Βέβαια, οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή χαρακτηρίζονται ακραίες και ακόμη δεν μπορούν να ερευνήσουν ολοκληρωτικά το φουσκωμένο ρέμα.
Η ποσότητα του νερού του ρέματος δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στους διασώστες της ΕΜΑΚ και στους πυροσβέστες, πλην όμως κανείς δεν αποκλείει να έχει συμβεί το θαύμα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με μία εντυπωσιακή τελετή έναρξης ξεκίνησε και επίσημα το Πατρινό Καρναβάλι, με το σύνθημα «Βγες από την Οθόνη»
Τεράστια η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Έγραψαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια στο σπίτι του Παναγιώτη Γκλαβίνη - Καταδικάζει ο υφυπουργός Παιδείας Νίκος Παπαϊωάννου
«Οι χιονοπτώσεις στην Ελλάδα δεν έχουν εκλείψει, αλλά εμφανίζονται πιο επιλεκτικά»
Πού αναμένονται βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις
Γιατί το Ορθόδοξο και το Καθολικό Πάσχα δεν εορτάζονται την ίδια ημερομηνία
24ωρη λειτουργία θερμαινόμενης αίθουσας, Δομή Φιλοξενίας και τηλεφωνικής γραμμής
Οι προγνώσεις των μετεωρολόγων
Παρά την επιρροή και τη δύναμη που συγκέντρωνε, διατηρούσε χαμηλό προφίλ μέχρι τέλους
Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στη σπουδαία ηθοποιό του κινηματογράφου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών
Απειλή για την οικονομία συνολικά το θέμα της στέγης | Έρευνα της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ: «Η στέγαση στην Ελλάδα: Τάσεις, προκλήσεις και προοπτικές»
Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ
Το μεσημέρι η παράδοση του Λαβάρου στο Δημαρχείο - Αναλυτικά οι εκδηλώσεις
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Η έκθεση συγκεντρώνει έργα, εμπειρίες και αποτελέσματα από μια σειρά δράσεων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.