Ελλαδα

Βίντεο από τη στιγμή που τα κύματα καταπίνουν αυτοκίνητο που παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στον Βόλο

Συγκλονιστικές εικόνες από τη Μαγνησία

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοκαιρία Daniel στον Βόλο: Αυτοκίνητα παρασύρονται από τα ορμητικά νερά και καταλήγουν στον Βόλο
Κακοκαιρία Daniel στον Βόλο: Αυτοκίνητα παρασύρονται από τα ορμητικά νερά και καταλήγουν στον Βόλο © Facebook / Iro Proia

Κακοκαιρία Daniel: Βίντεο από την παράσυρση αυτοκινήτου από ορμητικά νερά και η κατάληξή του στη θάλασσα

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που έχουν καταγραφεί από τη Μαγνησία. Ο Βόλος και το Πήλιο από το βράδυ της Δευτέρας (4.9) δέχεται ανελέητο σφυροκόπημα από την κακοκαιρία Daniel. Ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του, ενώ ένας 34χρονος παραμένει αγνοούμενος μετά την παράσυρσή του από τα ορμητικά νερά ρέματος. 

Κάτοικοι του Πηλίου και επισκέπτες έχουν καταγράψει με τα κινητά του τηλέφωνα τις στιγμές που τα νερά παρασύρουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Μεταξύ αυτών και αυτοκίνητα. Στο βίντεο που ακολουθεί, διακρίνεται αυτοκίνητο που παρασύρθηκε από τα νερά και έπεσε μέσα στη θάλασσα, στο τουριστικό παραλιακό χωριό του Αγίου Ιωάννη. Τα κύματα το καταπίνουν μέσα σε δευτερόλεπτα.

Posted by Iro Proia on Tuesday, September 5, 2023

🆘Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης!!!🆘

Posted by Iro Proia on Tuesday, September 5, 2023

🆘Στείλτε βοήθεια ο κόσμος προσπαθεί να απεγκλωβίσει τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ με κίνδυνο να παρασυρθούν!!!🆘 Κοινοποιήστε δεν υπάρχει βοήθεια!!!

Posted by Iro Proia on Monday, September 4, 2023

 

Αρναούτογλου για κακοκαιρία Daniel: «Δεν έχω δει παρόμοια ύψη βροχής στη ζωή μου»

«Καμπανάκι» χτυπά ο Σάκης Αρναούτογλου για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα και θα συνεχίσουν να «χτυπούν» περιοχές της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Ελλάδας σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη. Με νέα του ανάρτηση στο Facebook ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ αναφέρεται στην κακοκαιρία Daniel και εφιστά την προσοχή των πολιτών και παραδέχεται ότι τα ύψη βροχής που δείχνουν οι προγνώσεις δεν τα έχει συναντήσει ποτέ ξανά στη ζωή του. 

«Τα προβλεπόμενα ύψη βροχής που δίνουν τα περισσότερα προγνωστικά μοντέλα και για το επόμενο 36ωρο είναι πρωτοφανή και δεν έχω δει παρόμοια ποτέ στη ζωή μου μέχρι σήμερα!», γράφει χαρακτηριστικά ο Σάκης Αρναούτογλου. 

«ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Τεράστια ύψη βροχής κατά τόπους στη Μαγνησία με ήδη μεγάλα προβλήματα! Αν επαληθευθούν και τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία δεν αποκλείεται να μετατραπούν μεγάλα τμήματα της Θεσσαλικής πεδιάδας σε λίμνες έως και την Πέμπτη το πρωί- τα προβλεπόμενα ύψη βροχής που δίνουν τα περισσότερα προγνωστικά μοντέλα και για το επόμενο 36ωρο είναι πρωτοφανή και δεν έχω δει παρόμοια ποτέ στη ζωή μου μέχρι σήμερα!!», αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου στην ανάρτησή του και προσθέτει:

«Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στην περιοχή και λάβετε τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας!!! Στο βίντεο φαίνεται η εμμονική ανατροφοδότηση των καταιγίδων ανοιχτά των Σποράδων και της Εύβοιας κινούμενες κυρίως προς τη Μαγνησία και πιο εξασθενημένες προς την υπόλοιπη Θεσσαλία και στα νότια τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, μια κατάσταση που φαίνεται ότι θα διατηρηθεί και το επόμενο 36ωρο», αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου. 

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Τεράστια ύψη βροχής κατά τόπους στη Μαγνησία με ήδη μεγάλα προβλήματα! Αν επαληθευθούν...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Tuesday, September 5, 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ