Ελλαδα

Απίστευτα πράγματα στην Κω: «Καρφώθηκαν» στην αυλή του 21 οχήματα σε 30 χρόνια

Ρεκόρ τροχαίων, αλλά και ατυχίας...

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρεκόρ τροχαίων σε αυλή στην Κω
Ρεκόρ τροχαίων σε αυλή στην Κω © rodiaki.gr

Κως: Μέσα σε 30 χρόνια 21 οχήματα «καρφώθηκαν» στην αυλή σπιτιού δίπλα στον επαρχιακό δρόμο

Ακούγεται απίστευτο, όμως ένας ιδιοκτήτης σπιτιού στην περιοχή Πελαργός της Κω έχει δει τα τελευταία 30 χρόνια να «καρφώνονται» συνεχώς στην αυλή του 21 οχήματα.

Το τελευταίο περιστατικό συνέβη το απόγευμα του προηγούμενου Σαββάτου, όταν ένα μαύρο σεντάν αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, συγκρούστηκε με μηχανάκι, διαπέρασε το τοιχάκι και κατέληξε στην αυλή του εν λόγω σπιτιού.

«Το ευτύχημα είναι πως ο οδηγός του ΙΧ βγήκε σώος από το τροχαίο, καθώς άνοιξαν οι αερόσακοι», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, Βασίλης Λέγκος, στο «ΡΑΔΙΟ ΕΚΦΡΑΣΗ».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cv86m9kvx0i1)

Γενικότερα, κανένα από τα 21 τροχαία δεν έχει αποβεί μοιραίο, αλλά όσο να 'ναι ο κ. Λέγκος είναι προβληματισμένος και αγανακτισμένος μετά από τόσα περιστατικά.

Όπως είπε, κάθε φορά υφίσταται ζημιές, τις οποίες πληρώνει από την τσέπη του, πλήν μιας φοράς που ο οδηγός κατέβαλε ένα ποσό ως αποζημίωση.

Ο ίδιος αδυνατεί να εξηγήσει τον λόγο που έχουν συμβεί τόσα τροχαία ατυχήματα στην αυλή του. Υποθέτει ότι οι οδηγοί που κατεβαίνουν από τον πλαϊνό δρόμο οδηγούν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες, οι οποίες φτάνουν τα 200 χλμ. την ώρα, και παίρνοντας την στροφή δεν μπορούν να ελέγξουν το όχημα και αυτό καταλήγει στην αυλή του.

Μια ενδεχόμενη λύση θα ήταν να απαγορευτεί η στροφή προς το σημείο της οικίας του κ. Λέγκου.

Σε κάθε περίπτωση, ούτε το σπίτι του μπορεί να μετακινήσει εξαιτίας της απροσεξίας των οδηγών ούτε το έχτισε σε «λάθος» σημείο...

Ρεκόρ τροχαίων σε αυλή στην Κω
© rodiaki.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ