Ελλαδα

Μία 45χρονη στη Μαγνησία κατήγγειλε ξυλοδαρμό από τον πατέρα της επειδή δεν καθάρισε το δωμάτιό της

Ο 77χρονος φέρεται να την έριξε κάτω και να την κλωτσούσε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα στέκεται προφίλ στο ημίφως - Εικόνα που παραπέμπει σε κακοποίηση
© Unsplash / Molly Blackbird

Μαγνησία: Καταγγελία 45χρονης για τον ξυλοδαρμό της από τον 77χρονο πατέρα της 

Μία 45χρονη γυναίκα από τη Μαγνησία κατήγγειλε στις αρχές ότι ο 77χρονος πατέρας της την ξυλοκόπησε κατά τη διάρκεια καυγά για τον καθαρισμό του δωματίου της. Η γυναίκα είχε έρθει από τις ΗΠΑ για να απολαύσει τις διακοπές της στο εξοχικό της οικογένειάς της στη Γατζέα. 

Όπως αναφέρει το gegonota.news, ο 77χρονος από τη Μαγνησία κάθισε τη Δευτέρα στο εδώλιο μετά από μήνυση της κόρης του και προσπάθησε να την παρουσιάσει στην έδρα του Αυτόφωρου Τριμελούς ως ψυχιατρικό περιστατικό, ως έναν άνθρωπο που χάνει τον έλεγχο και πρέπει να εξεταστεί από ψυχολόγο για να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της. Το ρεπορτάζ του τοπικού μέσου αναφέρει ότι ο πατέρας παρουσίασε την κόρη του ως ένα πλάσμα αχάριστο που ενώ τη στηρίζει οικονομικά, όποτε έχει ανάγκη και εκείνη τον έσυρε στα δικαστήρια. Πατέρας και κόρη βλέπονται κάθε καλοκαίρι και η 45χρονη που ζει με τη μητέρα της στην Αμερική παραμένει στο Πήλιο τρεις μήνες.

Μαγνησία: Ο καυγάς πατέρα - κόρης που κατέληξε με μώλωπες και κακώσεις

Το περιστατικό καταγράφηκε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ξέσπασε καυγάς για ασήμαντη αφορμή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μαλώσανε γιατί η κόρη δεν καθάριζε το δωμάτιό της και ο καυγάς κατέληξε σε ξυλοδαρμό, με τη 45χρονη να καταγγέλλει πως ο πατέρας της την έριξε κάτω και την κλωτσούσε.

Ο 77χρονος υποστήριξε πως η κόρη του έπεσε από ένα σπρώξιμο και έτσι χτύπησε στο χέρι της. Ο πατέρας δεν έπεισε το δικαστήριο που τον καταδίκασε σε 10 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, ενώ η 45χρονη που δεν μιλά ελληνικά, μόλις η δικηγόρος της ανακοίνωσε την ποινή ξέσπασε σε κλάματα.

Με πληροφορίες από gegonota.news

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ