Ελλαδα

«Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας»: Η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής μόλις αρραβωνιάστηκαν

Η εξομολόγηση του ζευγαριού για τη σχέση τους

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζευγάρι η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής
© Διαsoste Μεσσαρά

Κρήτη: Αρραβώνας για την 82χρονη Παρασκιώ και τον 41χρονο Κωστή - Το ζευγάρι για τη σχέση και τον επικείμενο γάμο του

«Ο έρως χρόνια δεν κοιτά» και η 82χρονη Παρασκιώ με τον αγαπημένο της 41χρονο Κωστή είναι -ίσως- μία τρανή απόδειξη. Το ζευγάρι από τη Μεσσαρά της Κρήτης πρόσφατα αρραβωνιάστηκε και σύντομα σκοπεύει να παντρευτεί. Άτομα από το περιβάλλον τους κάνουν λόγο για έναν μεγάλο, κεραυνοβόλο έρωτα. 

«Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Εδώ στη Μεσσαρά δεν παράγουμε μόνο τα καλύτερα αγροτικά προϊόντα, παράγουμε και love stories», είπε, μιλώντας στο MEGA, η Εβελίνα Φραγκιαδάκη, φίλη του ζευγαριού.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cujin8pr3or5)

«Ο Κωστής είναι καλόχαρος - Του είπα το "ΝΑΙ"»

Όπως γράφει το «Διαsoste τη Μεσαρά», ο Κωστής και η Παρασκιώ είναι κτηνοτρόφοι και μένουν στο χωριό Κρότος Δήμου Γόρτυνας. Γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της παραμονής του Κωστή στο χωριό, όπου βρέθηκε εκεί από το Ζαρό σαν βοσκός.

«Στην αρχή δεν πήγε το μυαλό μου στην Παρασκιώ, στη συνέχεια όμως όσο περνούσε ο καιρός και τη γνώριζα καλύτερα  κάτι έκανε "κλικ" μέσα μου... Η γυναίκα αυτή παρά τη διαφορά ηλικίας κατάλαβα ότι μου άρεσε... Ξέρω, πολλοί θα βγουν και θα πούνε ότι είναι πράμα αταίριαστο...όμως να μη βιαστούν αν δεν μας γνωρίσουν πρώτα από κοντά!», είπε ο Κωστής.

Όσο για την Παρασκιώ, «...Ο Κωστής είναι αυτός που έκανε το πρώτο βήμα, αυτός επέμενε. Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Είναι αταίριαστο, του έλεγα , θα μπορούσε να είσαι και κοπέλι μου ... (εγώ 82 κι αυτός 41) Όμως αυτός επέμενε...Είδα ότι αυτά που έλεγε τα εννοούσε, τι να κάνω λοιπόν, πείστηκα,του είπα το ΝΑΙ και από τότε είμαστε μαζί. Ο Κωστής μου είπε ότι για διάφορους λόγους δεν θέλει και αυτός παιδιά, θέλει μόνο να περνάμε καλά και να κάνουμε παρέα ο ένας στον άλλο...και ότι κάνει από δω και πέρα είναι δικό του... Να έχουμε υγεία και να είμαστε καλά... Είναι καλό παιδί, δεν θέλει να με στεναχωρεί, είναι καλόχαρος... Από τότε, τώρα και 15 μέρες μένουμε μαζί», είπε η κυρία Παρασκευή Λαμπρογιαννάκη.

Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του με έναν αρραβώνα. Ο Κωστής είχε καλέσει όλους τους κολλητούς του, ακόμα και το παπά του χωριού. Ο Κωστής θέλει με τη σύντροφό του να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα της σχέσης του. «Εγώ θα κάνω το γάμο. Θα καλέσω 2500 χιλιάδες άτομα και θα βάλω 100 κουμπάρους...».

Ο Έρως χρόνια δεν κοιτά...Η νύφη 82 κι ο γαμπρός 41! Η ρήση " Ο Έρως χρόνια δεν κοιτά" επιβαιβεώθηκε γι άλλη μιά φορά...

Posted by Δια-SOS-τε τη Μεσαρά on Wednesday, August 2, 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ