Ελλαδα

Βασανιστικός ο θάνατος της Άννας - Τι ερευνούν οι αρχές για το έγκλημα

Τα ευρήματα από τη νεκροψία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Άννα δολοφονήθηκε άγρια στο σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα
© Facebook / Anna Ivankova

Άγιος Παντελεήμονας: Τα ευρήματα της νεκροψίας για τον βασανιστικό θάνατο της Άννας

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το άγριο έγκλημα με θύμα τη 46χρονη Άννα στον Άγιο Παντελεήμονα. Όπως προκύπτει από τις έρευνες των αρχών, αλλά και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο θάνατος της τρανς γυναίκας που είχε έρθει στην Ελλάδα από την Κούβα μόλις πριν από τέσσερα χρόνια, ήταν βασανιστικός και μαρτυρικός. Η Άννα φέρεται να πάλεψε με τον δολοφόνο της και να κατέληξε από αιμορραγικό σοκ μετά τα χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο που δέχθηκε στον λαιμό.  

Τα ευρήματα της νεκροψίας είναι σαφή. Η Άννα έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στον λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανώς μαχαίρι. Ο θάνατος του θύματος προσδιορίζεται χρονικά τις πρωινές ώρες της Δευτέρας. Η 46χρονη ήταν χτυπημένη και στην πλάτη. 

Άγιος Παντελεήμονας - Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές αναζητούν τον δράστη της δολοφονίας, αλλά και το κίνητρο. Προσπαθούν να εντοπίσουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στη διαλεύκανση του εγκλήματος μέσα από τις επαφές που είχε τις τελευταίες ημέρες η Άννα, ενώ εξετάζονται και κάμερες ασφαλείας από διπλανά κτίρια προκειμένου να εντοπιστεί κάποια κίνηση, ενώ θα κληθούν να καταθέσουν πρόσωπα από το στενό της περιβάλλον.

Το πτώμα της 46χρονης βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος από τη σπιτονοικοκυρά της, η οποία θορυβήθηκε όταν το θύμα του εγκλήματος δεν απαντούσε στις κλήσεις της. 

Beach time

Posted by Anna Ivankova on Sunday, July 9, 2023

Άγιος Παντελεήμονας - Πορεία για τη δολοφονία της Άννας

Πλήθος κόσμου πραγματοποίησε πορεία διαμαρτυρίας στον Άγιο Παντελεήμονα αργά το απόγευμα της Τρίτης (11/7) για τη δολοφονία της Άννας, που βρέθηκε νεκρή με πολλαπλές μαχαιριές στο διαμέρισμά της.

«Οργή και θλίψη, η Άννα θα μας λείψει», «Οργή και λύσσα για τις δολοφονημένες αδερφές μας» και «Η πατριαρχία βιάζει και σκοτώνει. Στον δρόμο, στη δουλειά ποτέ καμία μόνη» ήταν μεταξύ των συνθημάτων που ακούστηκαν στη διάρκεια της πορείας.

Βασανιστικός ο θάνατος της Άννας - Τι ερευνούν οι αρχές για το έγκλημα
Διαμαρτυρία για τη δολοφονημένη Αννα στον Αγιο Παντελεήμονα © Dimitris Kapantais / SOOC

Διαβάστε επίσης »»» Ένα βράδυ στις «Κούκλες» που χόρευε η Άννα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ