Ελλαδα

Η σπιτονοικοκυρά εντόπισε δολοφονημένη την τρανς γυναίκα στον Άγιο Παντελεήμονα

Μαχαίρι το όπλο του άγριου εγκλήματος;

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H 43χρονη τρανς γυναίκα βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μέσα στο σπίτι όπου διέμενε στον Άγιο Παντελεήμονα
H 43χρονη τρανς γυναίκα βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μέσα στο σπίτι όπου διέμενε στον Άγιο Παντελεήμονα © Facebook

Δολοφονία τρανς γυναίκας στον Άγιο Παντελεήμονα: Ο εντοπισμός από τη σπιτονοικοκυρά, οι έρευνες στις κάμερες και το όπλο του εγκλήματος

Τον δολοφόνο της 43χρονης τρανς γυναίκας που βρέθηκε νεκρή τη Δευτέρα (10.7) μέσα στο σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα αναζητούν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που ερευνούν με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση.

Η τρανς γυναίκα κουβανικής καταγωγής φέρεται να ήρθε στη χώρα πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, για να βρει μια καλύτερη ζωή. Παρά τις δυσκολίες, είχε καταφέρει να φτιάξει τη ζωή της και να βρει δουλειά σε νυχτερινό κατάστημα. Νοίκιαζε ένα διαμέρισμα στην οδό Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου και βρέθηκε σφαγμένη. Τη σορό της εντόπισε η σπιτονοικοκυρά της, η οποία την αναζητούσε καθώς είχε καθυστερήσει να πληρώσει το ενοίκιο, ενώ δεν απαντούσε στις κλήσεις της. Όταν αποφάσισε να μπει στο διαμέρισμα να δει τι συμβαίνει, είδε την 43χρονη νεκρή και αμέσως κάλεσε την αστυνομία.

Μαχαίρι το όπλο της δολοφονίας της 43χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα;

Το θύμα, φέρει τραύματα από μαχαίρι ή παρεμφερές αιχμηρό αντικείμενο και σήμερα αναμένεται να εξεταστεί η σορός της στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών. Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έχουν ξεκινήσει και συγκεντρώσουν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της γειτονιάς προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του δράστη. Κλιμάκιο της σήμανσης ερεύνησε το σπίτι συγκεντρώνοντας αποτυπώματα και γενετικό υλικό τα οποία αναλύονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Οι αστυνομικοί, δεν αποκλείουν να πρόκειται για έγκλημα με ερωτικά κίνητρα, πλην όμως προς το παρόν, δεν μπορούν να το πουν με απόλυτη βεβαιότητα. Ήδη, αναζητούνται άτομα από το φιλικό και το επαγγελματικό περιβάλλον της 43χρονης, ώστε να διαπιστωθεί εάν είχε κάποια σχέση ή εάν αντιμετώπιζε προβλήματα.

Οι δολοφονίες διεμφυλικών ατόμων, είναι σπάνιες, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, με τις περισσότερες των περιπτώσεων τα κίνητρα να είναι ερωτικά.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctz1103lspk1)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ