Ελλαδα

Τι έδειξε η ιατροδικαστική για την Άννα που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη

Μαρτύρησε στα χέρια του δολοφόνου της

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 46χρονη τρανς που δολοφονήθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα
© Facebook

Άγιος Παντελεήμονας: Δύο βαθιά τραύματα σε λαιμό και κεφάλι έφερε η Άννα

Πολλαπλές μαχαιριές, οι οποίες παραπέμπουν σε έγκλημα μίσους ή ερωτικό έγκλημα, διαπίστωσε ο ιατροδικαστής νωρίτερα σήμερα κατά την εξέταση της Άννας, της 46χρονης τρανς γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα.

Το θύμα έφερε δύο βαθιά τραύματα σε λαιμό και κεφάλι, καθώς και αρκετά περισσότερα σε διάφορα σημεία του σώματος της, κυρίως επιφανειακά. Ο δράστης φαίνεται οτι την κυνηγούσε και τη μαχαίρωνε, μέχρι που η Άννα δεν άντεξε άλλο από τους αφόρητους πόνους και ο δολοφόνος της την πρόλαβε και της κατάφερε τα δύο βαθιά τραύματα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η αιτία θανάτου είναι το αιμορραγικό σοκ, δηλαδή ο οργανισμός υπέστη σοκ από την έντονη απώλεια αίματος. Το σκηνικό που συνάντησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι της 46χρονης Κουβανής, στην οδό Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα, ήταν πάνω-κάτω ξεκάθαρο. Ωστόσο, χρειάζονταν την εκτίμηση του ιατροδικαστή προκειμένου να γνωρίζουν ακριβώς με τι έχουν να κάνουν.

Μεγάλος ο κύκλος των υπόπτων

Ως προς τον κύκλο υπόπτων, αυτός φαίνεται να είναι μεγάλος. Η Αννα φαίνεται οτι είχε αρκετούς γνωστούς που πήγαιναν στο σπίτι της συχνά, ενώ έχει διαπιστωθεί πως σε ημερήσια βάση υπήρχαν επαφές με άνδρες. Πιθανόν, εκτιμούν οι αστυνομικοί, η 46χρονη από την Κούβα είχε σεξουαλικές επαφές με τους περισσότερους εξ αυτών και γι' αυτό τον λόγο έχουν επικεντρωθεί στο να τους εντοπίσουν όλους.

Μέχρι και αυτή την στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες της Athens Voice, δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο που να έχει μπει στο «κάδρο» των υπόπτων. Ωστόσο, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως ο δράστης δεν συνάντησε για πρώτη φορά την 46χρονη τρανς.

Η ιστορία της διεμφυλικής γυναίκας από την Κούβα είναι ιδιαίτερη, αφού κατάφερε να φύγει από τη χώρα της και να φτάσει στην Ελλάδα πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Εδώ, απέκτησε επαφές με άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, ενώ η επίσημη εργασία της ήταν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας ως χορεύτρια.

Υπενθυμίζεται πως την Άννα εντόπισε μέσα σε μια λίμνη αίματος η σπιτονοικοκυρά της χθες, Δευτέρα, το πρωί.

Για έγκλημα πάθους ή μίσους μιλούν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ωστόσο επιμένουν και τονίζουν πως αργά ή γρήγορα ο δράστης θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ