Ελλαδα

Δικογραφία για 47χρονο στη Ρόδο που ήθελε να πάρει μόνο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

Έβρισε και απείλησε τον δικαστικό αντιπρόσωπο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκλογές
© SOOC/Dimitris Kapantais

Εκλογές 2023: Δικογραφία για 47χρονο που ήθελε να πάρει μόνο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ - Έβρισε και απείλησε τον δικαστικό αντιπρόσωπο

Ένας 47χρονος προκάλεσε επεισόδιο στο εκλογικό τμήμα της δημοτικής κοινότητας Πυλώνα Ρόδου όταν αρνήθηκε να παραλάβει άλλα ψηφοδέλτια πλην αυτού του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία καθώς δεν πειθάρχησε σε όσα προβλέπει ο νόμος για την εκλογική διαδικασία και την μυστική ψηφοφορία.

Όπως αναφέρει το dimokratiki.gr ο 47χρονος αρνήθηκε να παραλάβει από την εφορευτική επιτροπή ψηφοδέλτια και των άλλων των κομμάτων πλην του ΠΑΣΟΚ πριν εισέλθει στο παραβάν και ψηφίσει, όπως προβλέπει ο νόμος.

Τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και ο δικαστικός αντιπρόσωπος προσπάθησαν να του εξηγήσουν ότι η διαδικασία παραλαβής όλων των ψηφοδελτίων είναι υποχρεωτική και πως η τελική επιλογή και η ψηφοφορία για τις εκλογές πρέπει να γίνει μέσα στο παραβάν. Ωστόσο, ο 47χρονος όχι μόνο δεν υπάκουσε αλλά αντέδρασε εξαπολύοντας απειλές και ύβρεις εναντίον τους, πέταξε τα ψηφοδέλτια και αποχώρησε.

Εις βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για διατάραξη της εκλογικής διαδικασίας, απειλή και εξύβριση του δικαστικού αντιπροσώπου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ